Mynet Mail Şifre Kırıcı Program
-
-
hoja verdiğin linkteki program sifreyi çözemez çünkü mynet açığı kapatalı çok oldu
aranızda yahoo veya hotmail hackdan anlayan biri varsa ondan bahsedilsin bırakın myneti
-
Kurtlar_Vadisi bunu yazdı:
programı buradan indirebilirsiniz arkadaşlar.
hocaM bu program çalışmı ya çalısanı yoqh muduır elinde :D -
çalışanı olamaz çünki mynet security code koydu doğum tarihi kısmına onu geçen bi program yapmaları zor biraz... fake mail deniceeksiniz artık..
-
bu mesajlar 26 şubattan kalma dikkat edersen :P
-
Arkadşlar Artık Mynet e brutush Kullanamazsınız Dolasıyla Artık öle Programlar İşe Yaramaz Alın Size Mynet in Ortaklarında birisin MSn adresi kemal@mynet.com ben editörlere sölüyorum bana veriyor. Ama sölediklerine göre mynet in kod açıklar çok muş özelliklede oyun bölümünde benim bi tanıdığın puanlı bi de paralı bi nicki var mhz@mynet.com diye hacklediler. Operatöre söledim hemen geri verdi. Mynet te Kodlara Çok Dikkat Edin
-
arkadaşlar bende mynetten bi arkın şifresini öğrenemk istiyorum.doğum tarihini filanda biliyorum...yapabilecek babayiğit arkadaş varsa yardım etsin ltf...Umarım olur...
-
aklınız ve mantığınız ne güne duruyor şifre kırmak için
-
neyse sanrım olmucak!yinede sağolun...
-
tamamda bi dövmediğin kaldı.sadece bi soru sordum...cevabınıda aldm.Uzatmanın gereği yok...
Toplam Hit: 43311 Toplam Mesaj: 26