folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Mynet Neden Google Olamadı ?

Mynet Neden Google Olamadı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

2000li yılların başı sitemynet anıları :D

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezeruludag
    sezeruludag's avatar
    Erkek

Bizde para kazanma derdi var onlarda geliştirme derdi var işin özeti o diyelim biz hep bana bana dediğimiz için bugun milliyet, hurriyet gibi haber siteleri reklamlardan geçilmiyor amaçları habercilik değil belli.

bugun dünyaca ünlü bilinen haber sayfalarını inceleyin TheNewYorkTime, UsaToday habercilik anlayışımız herşeyimiz başka istesekte biz bazı projeleri ilerletemiyoruz. Bugun yurtdışındaki örnekleri görüp kendimize uyarlamaya çalışıyoruz yaratıcılık çok zayıf geçenlerde hepini görmüşsünüzdür Yo! diye bir uygulama hiç birşey yok uygulamada yatırım aldı.

Hatasız Kod Olmaz... :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

çünkü bunu tercih etti. başka da bi açıklaması olamaz. bugün mynet en büyük arkadaşlık istelerinden biridir. oyun odaları hep dolu ya işte onlar sadece manita düşürmeye çalışanlar. oynamaya girmiyorlar yani. diğer yandan oyun haricindeki her içerik de ne yönde malumunuz.

bunlara değil de hizmete yönelse bugün dünyanın değil ama türkiyenin googleı olurdu. hemen hepimizin ilk maili mynettir. ve hatırlarsınız o yıllarda birçok mail servisi içinde de en geçerli ve güvenilir olan da mynetti. bunu koruyamadılar. şimdi para verseler mynet kullanmaz kimse.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

Mynet bence cok paragoZ oldugu icin kaybetti. İrc yi bile kapatmsti siteden girin diye. irc den girince reklamlari goremiyoruz ya

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    lepusmorris bunu yazdı

birkaç skimsonik parça dışında elektronik cihazların hepsi ithal ediliyor. maliyetler sürekli daha fazla oluyor. bizim para verip aldığımız hostingi adamlar ücretsiz dağıtıyo. alt yapı sürekli geriden takip ediyor. eğitim sistemi berbat; kalifiye eleman yetiştiremiyoruz. çok yüksek vergiler ödüyoruz. bilişim hukuku bile henüz oturmadı. y*rak kürek sebeplerden davalık olabiliyoruz. sigortalı bir iş bul çalış mantığı hala yaygın. tutmuş bütün sitelerimiz yurt dışındaki sitelerden alıntı. işgüzarız. üretmeyi değil tüketmeti seviyoruz. falan fıstık..

beynimin içindekileri nasıl aktarrım diye düşünürken bu postu gördüm.

aynısını yazmak istemiştim :(

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 2223 Toplam Mesaj: 16