Mynet.Com Hacked !
-
la neyin ismini duymadınız amk... !!!! societa işte! siberaktif.net ten societa!!! siberaktif.net ide zamanında turkguvenligi.com team olarak bizler ( dahada çok izleyici!) indirdiydi... önce kendi sistemlerini korumalılar... bu societa öncedende siberpolis.net i indirmişti. şimdide myneti. kendisini iyi tanıyordum aslında çok iyi birisi! ha hackermi derseniz hgacker felanda değil! zaten kendiside gerçek manada (!) öyle birşey olduğunu iddia etmiyor!
-
mikro_hacker bunu yazdı:
-----------------------------la neyin ismini duymadınız amk... !!!! societa işte! siberaktif.net ten societa!!! siberaktif.net ide zamanında turkguvenligi.com team olarak bizler ( dahada çok izleyici!) indirdiydi... önce kendi sistemlerini korumalılar... bu societa öncedende siberpolis.net i indirmişti. şimdide myneti. kendisini iyi tanıyordum aslında çok iyi birisi! ha hackermi derseniz hgacker felanda değil! zaten kendiside gerçek manada (!) öyle birşey olduğunu iddia etmiyor!
-----------------------------
hoca sen yardakçısı mısın onun :) -
ne alaka amk :S
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------Bu son mesajım zumsukmusun her neysen ne yazarsan yaz cvp yazmıyorum.
Her konuda birine bok atıyorsun çekemiyorsan yazma kardeşim :)
Seni tbt den banladıydım hatta tüm msjlarını sildiydim gene geldin a.q :D
-----------------------------
Peki Hajo Sana Ne oLuyor? Adam Kendine Özgü Yorumu Yazmış, Sen Adama Neden Bok Atıyorsun Ben Onu Çözemedim. -
işinize bakın beyler birbirinizle tartışmayın
-
helal olsun bebelere :) redworme bak hele :D
-
arkadaşlar son aldığım bilgiye göre:
mynet değil telekom hacklendi.
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-w.../www.mynet.com -
Yaw hacılar olay telekomla alakalı bişhi deil.
ek@mynet.com.tr ye xss atıldı salaklarda açınca mail alındı ve domain yönlendirildi bir host firmasından host açılınca index atıldı :) Olay bu
-
hocalar an itibari ile admin maili basbug@gmail.com budur :P
-
mikro_hacker bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar son aldığım bilgiye göre:
mynet değil telekom hacklendi.
http://anonymouse.org/cgi-bin/anon-w.../www.mynet.com
-----------------------------ulen c/p yi bari düzgün yapın.