Mynetdeki Ve Diğer Serverlardaki Flood Saldırısı
-
fazla konuşup canınızı sıkmıcam www.bulusma.com yada cjb.net deki mortal scriptle yapılıor.ayrıca school bus benzeri program notice flood saldırısı clone cart curt herşey var
-
abey saolasın hemen deniyorum başka bu tür şeyler biliyorsan belirtirsen sevinirim.
-
Bak koçum nocturnal_mortum senin dedin oLay school bus ın server.exe özeLLi gibi ama öLe bi torjen programı deiL anLıcan windows aLtında gizLi çaLışıo sen farkında oLmadan ama onLarda mirce yazıLmış komutlarla yönlenio rekLam flood özeLde yazıLanları özeL bi kanaLa yöneLdirme kısaca trojeni yükLetdin makineye istedini yapabiLirsin:))))) o senin becerine bağLı
-
o komut kanala ctcp gonderilmesi olayı... ancak çoğu kanallarda ctcp gonderim yasağı var...
-
arkadaslar kanal saldırı yapcam güzel bir prog. biliyo musunuz mesela kanaldan kendine düşme felan filan
-
Hi Yarabbi Nedir Bu irc ci Lerin Elinde Kalmışız.Nerde Bizim Cemaat SysTemOfaDown SelamLAr. Sanada Selam MaRtYn_
-
ii de millet siizn konuşutuğunuz irc server lar hep küçük yada clone dolu serverlar benim saldırmam gerken yer Dalnet(always best irc.server):P
dal.net te
saldırmak iiçin uydu bağlantısına ihtiyaç varmış bizim arkadaşlarla deniyoruz 128 k direk hatla :))
server a öle ddc sen mend le bence bişi yapamazsınız o scriptler felan var tavsiye ederim
apolcalypse script dehset bişi.
ama salrıdırda kill^"î yeyince oturuyon :) kıcının üstüne :) -
saldırımı istiyorsunuz palin genesis kullanın 150 tane proxy bulursanız calısan bir server dusurmeye yeter dusmese bile user ler duser
-
Bilmem dikkatinizi çektimi artık serverlar Proxy leri ayıklıyabiliyo. Dalnet e saldırmak istiyen arkadaşım :) . Geçtiğimiz sene Dalnet serverlarına bi saldırı düzenlenmişti bilmem hatırlıyormusun? Bunu 1000 "lerce Köle programla (1000 lerce OnlinePc) Gerçekleştirdiler, Sen 3 kişiyle ne yapabilirsin sence ?
-
ayrıca dalnet yöneticcileri saldırı yapılan ip leri karalisteye alıp karşı saldırı yapıyorlar. yani eğer ip sabitse bence deneme bile. yani en azından ip ni mükemmel şekilde gizlemen lazım. yoksa bir daha o ip den uzun süre nette surf yapamassın.
-
sanırım anlatamadım, 1000 lerce Bilgisayar diyorum, ipsini gizlesede gizlemesede neyi değiştirir, Onun server a yolladığı ping Daha ulaşmadan Kaybolur :)
Toplam Hit: 17306 Toplam Mesaj: 15