folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Mynetdeki Ve Diğer Serverlardaki Flood Saldırısı

Mynetdeki Ve Diğer Serverlardaki Flood Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    fazla konuşup canınızı sıkmıcam www.bulusma.com yada cjb.net deki mortal scriptle yapılıor.ayrıca school bus benzeri program notice flood saldırısı clone cart curt herşey var

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nocturnal_mortum
    nocturnal_mortum's avatar
    Erkek
    abey saolasın hemen deniyorum başka bu tür şeyler biliyorsan belirtirsen sevinirim.

aranılan adam ercü geri döndü.banka kredilerine kefil,okeye dördüncü,halı saha maçlarınıza kaleci hatta nikahınıza şahit bile olurum.artık bende sosyalleşmek istiyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mC_YaRgIc
    mC_YaRgIc's avatar
    Erkek
    Bak koçum nocturnal_mortum senin dedin oLay school bus ın server.exe özeLLi gibi ama öLe bi torjen programı deiL anLıcan windows aLtında gizLi çaLışıo sen farkında oLmadan ama onLarda mirce yazıLmış komutlarla yönlenio rekLam flood özeLde yazıLanları özeL bi kanaLa yöneLdirme kısaca trojeni yükLetdin makineye istedini yapabiLirsin:))))) o senin becerine bağLı

Asi Kurt (BiLgi PayLaşımdır,PayLaşım oLmadan biLgi TamamLanmaz.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OguzKaganAslan
    OguzKaganAslan's avatar
    Erkek
    o komut kanala ctcp gonderilmesi olayı... ancak çoğu kanallarda ctcp gonderim yasağı var...

Saygılarımla, http://www.vehom.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    arkadaslar kanal saldırı yapcam güzel bir prog. biliyo musunuz mesela kanaldan kendine düşme felan filan

'Ben SevDaMı DowLoad EdiP Masa üStünE aLıyoRum. En ÇoK da EkRanı kapLadığın anı ÖzLüyoruM. İtaLik YüRüyüşLüm BoLd ßakışLım. ÖyLe ßiR HaLt YedimKi aFFetme ßeni, SimGe DuRuMunda KüçüLt SaatLeRCe ßekLet ßY : ¤·.¸I{ħÄßÄ£I£ÄR¯`¤
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    Hi Yarabbi Nedir Bu irc ci Lerin Elinde Kalmışız.Nerde Bizim Cemaat SysTemOfaDown SelamLAr. Sanada Selam MaRtYn_

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Deco
    Deco's avatar
    Erkek
    ii de millet siizn konuşutuğunuz irc server lar hep küçük yada clone dolu serverlar benim saldırmam gerken yer Dalnet(always best irc.server):P

dal.net te
    saldırmak iiçin uydu bağlantısına ihtiyaç varmış bizim arkadaşlarla deniyoruz 128 k direk hatla :))
    server a öle ddc sen mend le bence bişi yapamazsınız o scriptler felan var tavsiye ederim
    apolcalypse script dehset bişi.
    ama salrıdırda kill^"î yeyince oturuyon :) kıcının üstüne :)

intelligence is eweryWhere
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    basar
    basar's avatar
    Erkek
    saldırımı istiyorsunuz palin genesis kullanın 150 tane proxy bulursanız calısan bir server dusurmeye yeter dusmese bile user ler duser

Selam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttx14c
    ttx14c's avatar
    Erkek
    Bilmem dikkatinizi çektimi artık serverlar Proxy leri ayıklıyabiliyo. Dalnet e saldırmak istiyen arkadaşım :) . Geçtiğimiz sene Dalnet serverlarına bi saldırı düzenlenmişti bilmem hatırlıyormusun? Bunu 1000 "lerce Köle programla (1000 lerce OnlinePc) Gerçekleştirdiler, Sen 3 kişiyle ne yapabilirsin sence ?

onLy tTx14c (TechnoLogy) (tTime)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CeNTiLMeN
    CeNTiLMeN's avatar
    Erkek
    ayrıca dalnet yöneticcileri saldırı yapılan ip leri karalisteye alıp karşı saldırı yapıyorlar. yani eğer ip sabitse bence deneme bile. yani en azından ip ni mükemmel şekilde gizlemen lazım. yoksa bir daha o ip den uzun süre nette surf yapamassın.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttx14c
    ttx14c's avatar
    Erkek
    sanırım anlatamadım, 1000 lerce Bilgisayar diyorum, ipsini gizlesede gizlemesede neyi değiştirir, Onun server a yolladığı ping Daha ulaşmadan Kaybolur :)

onLy tTx14c (TechnoLogy) (tTime)
Toplam Hit: 17306 Toplam Mesaj: 15