folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Mynetdeki Ve Diğer Serverlardaki Flood Saldırısı

Mynetdeki Ve Diğer Serverlardaki Flood Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    selam arkadaslar bildiğniz güzel pro. var mı ?? kanladan kendi kendini banla vb.. gbi pro. varsa lütfen söyleyin cok lazım server kapatmada olabilir :)

'Ben SevDaMı DowLoad EdiP Masa üStünE aLıyoRum. En ÇoK da EkRanı kapLadığın anı ÖzLüyoruM. İtaLik YüRüyüşLüm BoLd ßakışLım. ÖyLe ßiR HaLt YedimKi aFFetme ßeni, SimGe DuRuMunda KüçüLt SaatLeRCe ßekLet ßY : ¤·.¸I{ħÄßÄ£I£ÄR¯`¤
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    nocturnal_mortum
    sennin dediğin programı indirdim 2 kere tıklıy or um acmıyo
    ???

'Ben SevDaMı DowLoad EdiP Masa üStünE aLıyoRum. En ÇoK da EkRanı kapLadığın anı ÖzLüyoruM. İtaLik YüRüyüşLüm BoLd ßakışLım. ÖyLe ßiR HaLt YedimKi aFFetme ßeni, SimGe DuRuMunda KüçüLt SaatLeRCe ßekLet ßY : ¤·.¸I{ħÄßÄ£I£ÄR¯`¤
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxkamikazexx
    xxkamikazexx's avatar
    Erkek
    /quote PRIVMSG #HaYaT :DCC SEND "x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

senin dediğin bu olayı biraz acıkla be bilader denedim ama işi yaramadı sen daha acık anlır mısın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brost
    brost's avatar
    Erkek
    aLln Size Bir fLood SaLdlrlSl aÇ 3 Tane miRc ondan Sonra Bunun HepSini Hazlr oLArak yaz ondan Sonra HepSini 2 3 Saniye AraLlkLArLa Enter"Le ondan sonra En SondakinDen izLe ve Zevkini çlkar /timer 0 0 msg #kanal Ne yazarSan yaZ ßuraya uzun ßir şekilde (saldlr meSaj"l) Hepinize iyi BayramLar .!!!! Mikado Team
    MuCid : Joze
    iMZa : BroSt

BroSt ßir WampiR'dir!
Toplam Hit: 17320 Toplam Mesaj: 15