Mynet‘Ten 10 Kişi Getirene 4GB Usb Bellek
-
Mynet'ten 10 Kişi Getirene 4GB Usb Bellek
http://www.mynet.com/landingpage/eksenim/eksenim.html
Davetimle üye olmak isteyenler mail adreslerini pm atsın..,bana da kazandırsın :P -
sevgili mynet götünüde yırtsan taklitçilikden kurtulmadıkdan sonra yan servislerin hiç birzaman tutmayacaktır :D
-
Davet ederken resim doğrulama kodu hatalı diyo sürekli
-
ben 10 kisi getiririm de, simdi bunlar usb bellek icin kargo ücreti felan isterler belli olmaz :D
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------
ben 10 kisi getiririm de, simdi bunlar usb bellek icin kargo ücreti felan isterler belli olmaz :D
-----------------------------isterler bence :D
-
batuhan14 bunu yazdı:
Mynet'ten 10 Kişi Getirene 4GB Usb Bellek

http://www.mynet.com/landingpage/eksenim/eksenim.html
Davetimle üye olmak isteyenler mail adreslerini pm atsın..,bana da kazandırsın :P
-----------------------------10 dan fazla fake açıp getirsek olur mu ? hediye çeki için ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
sevgili mynet götünüde yırtsan taklitçilikden kurtulmadıkdan sonra yan servislerin hiç birzaman tutmayacaktır :D
-----------------------------adamların tutmaya ihtiyacı var mı sence günde kaç milyon tekil hit alıyorlar okuldaki bilgisayarların bile çoğunda anasayfa olarak açılıyor sen ne saçmalıyorsun :)
-
Lathedarkman bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------adamların tutmaya ihtiyacı var mı sence günde kaç milyon tekil hit alıyorlar okuldaki bilgisayarların bile çoğunda anasayfa olarak açılıyor sen ne saçmalıyorsun :)
-----------------------------Tam da ben yazacaktım. Ne tutmasından bahsediyosun DJ :) Daha ne tutacak ? :D
-
açarsın 10 tane hesap ama üşeniyorum ben mesela :P
-
bende Mynet‘ten 10 Kişi Getirene , 4GB Usb Bellek anladım :|
-
wking bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tam da ben yazacaktım. Ne tutmasından bahsediyosun DJ :) Daha ne tutacak ? :D
-----------------------------Madem zaten yeterince tutuyor mynet niye böyle bir işe girişti sizce?? :)
Kaliteli bi takipçi kitlesi olduğunu sanmıyorum mynet'in...