Mynet‘Ten 10 Kişi Getirene 4GB Usb Bellek
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
wking bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
sevgili mynet götünüde yırtsan taklitçilikden kurtulmadıkdan sonra yan servislerin hiç birzaman tutmayacaktır :D
-----------------------------adamların tutmaya ihtiyacı var mı sence günde kaç milyon tekil hit alıyorlar okuldaki bilgisayarların bile çoğunda anasayfa olarak açılıyor sen ne saçmalıyorsun :)
-----------------------------Tam da ben yazacaktım. Ne tutmasından bahsediyosun DJ :) Daha ne tutacak ? :D
-----------------------------Madem zaten yeterince tutuyor mynet niye böyle bir işe girişti sizce?? :)
Kaliteli bi takipçi kitlesi olduğunu sanmıyorum mynet'in...
-----------------------------sony microsoft coca cola neden reklam yapıyor o zaman onlarda yeterince tutuluyor ?
-
bende Getirdim 10 kişi Ee Peki nasıl Alcaz bu bellegi nereden bilcez kazandıgımızı
-
Lathedarkman bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
sevgili mynet götünüde yırtsan taklitçilikden kurtulmadıkdan sonra yan servislerin hiç birzaman tutmayacaktır :D
-----------------------------adamların tutmaya ihtiyacı var mı sence günde kaç milyon tekil hit alıyorlar okuldaki bilgisayarların bile çoğunda anasayfa olarak açılıyor sen ne saçmalıyorsun :)
-----------------------------mynet önceleri tr nin 1 numaraları sitesi olmaya çalışıyordu şimdi ise yabancı tabanlı sitelere kullancı kaptırmamak için elinden geleni yapıyor fos yani
mynetin eski popülerliği yok artık
-
Lathedarkman bunu yazdı:
sony microsoft coca cola neden reklam yapıyor o zaman onlarda yeterince tutuluyor ?
-----------------------------Hocam üye getirene flash disk gibi bi kampanya yapacak kadar basitleşmediler hiçbir zaman ;)
-
Lathedarkman bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Tam da ben yazacaktım. Ne tutmasından bahsediyosun DJ :) Daha ne tutacak ? :D
-----------------------------Madem zaten yeterince tutuyor mynet niye böyle bir işe girişti sizce?? :)
Kaliteli bi takipçi kitlesi olduğunu sanmıyorum mynet'in...
-----------------------------sony microsoft coca cola neden reklam yapıyor o zaman onlarda yeterince tutuluyor ?
-----------------------------Sony Rekabetçi Reklam yapmazsa Biter microsoft reklam vermek için veriyor tekel onlarda zaten
coca cola da gelirinin % bir kısmını reklama ayırır herzaman :) şirketleri bana sor sen :)
-
NmC bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
sony microsoft coca cola neden reklam yapıyor o zaman onlarda yeterince tutuluyor ?
-----------------------------Hocam üye getirene flash disk gibi bi kampanya yapacak kadar basitleşmediler hiçbir zaman ;)
-----------------------------tamam işte mynette onlar gibi rekabet yapıp daha çok popülerleşmeye çalışıyor bunda anormal olan nedir ? her şirket gördüğünüz gibi rekabet için reklam yapıyor mynette burada flash disk dağıtıp rant sağlamaya çalışıyor pepsi kontör dağıtıyor o bunu yapıyor şu bunu yapıyor anormal bi durum yok yani ortada
-
Bardak veriyor onlar genelde kampanyada,flash bellek daha işe yarar bence.
-
vermiyo boşuna uğraşmayın çekiliş varmış.
-
NmC bunu yazdı:
Lathedarkman bunu yazdı:
-----------------------------Hocam böyle saçma yorumlar için çok düşünmedin, değil mi ?
Ne demek flash disk gibi kampanya yapacak kadar basitleşmediler ? Kampanyanın basitliğini düşünmeyeceksin. Adamlar az maliyetle iyi reklam yapmaya çalışmışlar ki bence de çok mantıklı. Kimbilir kaç yüz bin insan atlamıştır :/
İnsanların elinde 100er tane flash disk olsa 101.si için sıraya girerler, flash disk böyle bir şey :| Ve çok gerçekçi reklam olduğu için, akın ederler... :)
Hee tabi her reklamda olduğu gibi bunda da bi b*kluk vardır. Çekiliş ya da başka bir şey :W
-
Mynet deyince aklıma kalitesizlik geliyor.
İnternet'in varoşu=Mynet