MYO'lara Giriş LYS'den Olacak
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------2 yıllık cok guzel bolumler var acıkcası meslek lıselerınden cıkıp dırekt olarak bu bolumlere gıdılmesı esıtsızlık olmakta ne olur ek puan gelır dırekt gecısın kaldırılması ıyı oldu bence
-----------------------------
İyimi oldu ? O zaman Meslek Liselerinin bi anlamı kalmaz . -
nasılda her yıl oynuyolar sistemle öğrenciler bıktı onlar bıkmadı oyun hamuru gibi yaptılar istediklerinde kolay lokma şeklini weriolar istediklerinde kazık :|
-
aktas_967 bunu yazdı:
Merhaba değerli müridler bir meslek lisesi mezunu olarak bu haberi buraya yazma gereği duydum sizler neler düşünüyorsunuz. Meslek yüksek okullarına giriş artık LYS İle alıcaklarmış . nasıl bir sistem meslek lisesi oku sonra hakkını alsınlar . ben okulda limit integral türev trigonometri görmemişim benden nasıl LYS yapmamı isterler. matematiği meslek liselerinde pek göstermiyorlar;
------------------------------------------------------------------
Teknoloji Fakülteleri bünyesinde yer alan Mühendislik Programlarına mesleki ve teknik ortaöğretim kurumu öğrenci ve mezunlarının YGS-1 puanı ile öğrenci kabul edilmesine Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilmiştir.
Bu nedenle, 2011-ÖSYS’de Teknoloji Fakültelerine sadece Lisansa Yerleştirme Sınavı (LYS ) puanı ile öğrenci kabul edilebilecektir. Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumu öğrenci ve mezunları da Teknoloji Fakültelerine LYS puanı ile kabul edileceğinden, bu durumdaki adayların Lisansa Yerleştirme Sınavına (LYS) başvuru yapması gerektiğinin adaylara duyurulması uygun görülmüştür.Kaynak : http://www.yok.gov.tr/content/view/1027/
-----------------------------myo değil yani.
-
siz ona bişeymi diyosunuz.
ben öss1 ile girdim 3 sene önce. össde mat 2 yapmadım. girdiğim okulda mat 2 den sınavlar olduk.
ve işin en ibne yanı biz 1. öğretimler türev integral görüp onlardan sınav olurken 2. öğretimler kümeler köklü sayılardan sınav oldu.
farklı hocalar giriyodu.
böle sistemin mk.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
türev integral bilmiyosan ünivde işin ne
-----------------------------Olurmu meslek liseli matematik bilmiyorsa üniye niye gitsin demi; sen normal liselisin galiba orada size üniversiteye hazırlık eğitimleri veriliyor meslek liselerinde ise Meslek edindirme bilgileri veriliyor madem işimiz yok ünide kaldırsın tayyyip amcan meslek liselerini sen bizi savunacağına işiniz ne diyon nebiçim mantık
-
aktas_967 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Olurmu meslek liseli matematik bilmiyorsa üniversteye niye gitsin demi işimiz; sen normal liselisin galiba orada size üniversiteye hazırlık eğitimleri veriliyor meslek liselerinde ise Meslek edindirme bilgileri veriliyor madem işimiz yok ünide kaldırsın tayyyip amcan meslek liselerini sen bizi savunacağına işiniz ne diyon nebicim mantık
-----------------------------eğitim sistemini sorgulayacağına millete saldırıyorsun.
dön bak myolara elektronik, endüstriyel kalıpçılık vs.bölümlerine matematik bilmediğinde bitiremezsin ve bırakmak zorunda kalırsın.
yok ama meslek liselerindeki eğitim sistemini tartışıcaksak hay hay
-
Kelv1n bunu yazdı:
aktas_967 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Olurmu meslek liseli matematik bilmiyorsa üniversteye niye gitsin demi işimiz; sen normal liselisin galiba orada size üniversiteye hazırlık eğitimleri veriliyor meslek liselerinde ise Meslek edindirme bilgileri veriliyor madem işimiz yok ünide kaldırsın tayyyip amcan meslek liselerini sen bizi savunacağına işiniz ne diyon nebicim mantık
-----------------------------eğitim sistemini sorgulayacağına millete saldırıyorsun.
dön bak myolara elektronik, endüstriyel kalıpçılık vs.bölümlerine matematik bilmediğinde bitiremezsin ve bırakmak zorunda kalırsın.
-----------------------------Onu bana söylemiceksin ayrıca millete saldırıda bulunduğumu söylemişin neyim saldırıki benim matematik bilip bilmediğimiz önemli değil önemli olan bu sınav sistemini sorgulamamız sen çıkmışın mat bilmessen kalırsın diyorsun o benim sorunum şişirmeye gerek yok Ygs Yetmiyormu mühendismi olacak bu insanlar ; şimdi milleti kandırmaya hiç gerek yok;
-
aktas_967 bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------türev integral bilmiyosan ünivde işin ne
-----------------------------Onu bana söylemiceksin ayrıca millete saldırıda bulunduğumu söylemişin neyim saldırıki benim matematik bilip bilmediğimiz önemli değil önemli olan bu sınav sistemini sorgulamamız sen çıkmışın mat bilmessen kalırsın diyorsun o benim sorunum şişirmeye gerek yok Ygs Yetmiyormu mühendismi olacak bu insanlar ; şimdi milleti kandırmaya hiç gerek yok;
-----------------------------Siz kendinizi kandırıyosunuz bence hacı. Matematik bilmeden ünive geleceksin boşuna yer kaplayacaksın. şöyle veya böyle çok düşük bir ortalamayla bitireceksin ve kafan boş olarak geldiğin gibi mezun olacaksın. Ne gerek var böyle şeylere :D Ünivlerde birsürü örneği var,boşuna arka sıralarda yer işgal edip bütün gün geviş getirmenin bir mantığı yok.
-
HolySeclorum bunu yazdı:
aktas_967 bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
aktas_967 bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Siz kendinizi kandırıyosunuz bence hacı. Matematik bilmeden ünive geleceksin boşuna yer kaplayacaksın. şöyle veya böyle çok düşük bir ortalamayla bitireceksin ve kafan boş olarak geldiğin gibi mezun olacaksın. Ne gerek var böyle şeylere :D Ünivlerde birsürü örneği var,boşuna arka sıralarda yer işgal edip bütün gün geviş getirmenin bir mantığı yok.
-----------------------------Diploma notuma bak ondan sona konuş : http://www.cinaraktas.com/sertifika/cinaraktas-diploma.jpg
Bilişim teknolojileri bölümü mezunuyum hiçde geviş getirerek almadım bu diplomayı bir fiil 4 yıl okul okudum
-
La bilseydim sırf LYS kasardım bu ne amk.