MZ 251 Sportstar Motorsikletimi İhtiyaçtan Satıyorum Çok Uygun Fiyata
-
Selam arkadaslar Motorsikletimi satmak mecburiyetinde kaldım ve çok uygun bir fiyata vereceğim, tahribatta ilgilenen arkadaslar veya ilgilenen tanıdıkları olan arkadaslar pm atarlarsa sevinirim bu fiyata imkansız zaten bu motorsikleti almak ! giderinde hiç bir sorun yoktur canavar gibi gidiyor.. sinyallerin biri patlak başka sorunu yok
Model 1996
251 MZ sportstar
Renk Mavi
Sigortası 2013 kadar var
Motor benim üstüme
Muanesi yoktur (414 tl)
Not: ihtiyaçtan satıyorum, alacak olan kişi gelip alıp götürecek, devri verilecektir hemen, fiyat çok uygun verilecektir. PM pls ..
edit: Fiyat 350 tl.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mz-ihtiyactan-satiyorum-ilk-goren-alir-81750879/detay -
hocam hayırlı satışlar da fiyatı yazsaydın daha iyi olurdu ne istiyorsun ?
sanırım motor böyle birşey olsa gerek
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam hayırlı satışlar da fiyatı yazsaydın daha iyi olurdu ne istiyorsun ?
-----------------------------
pazarlıksız 350 tl sudan ucuz hocam, motorsiklet 160 basıyor sen düşün artık -
dtex bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------hocam hayırlı satışlar da fiyatı yazsaydın daha iyi olurdu ne istiyorsun ?
pazarlıksız 350 tl sudan ucuz hocam, motorsiklet 160 basıyor sen düşün artık
-----------------------------valla a2 olsa hemen dalardım hocam dediğin gibi sudan ucuz millet kayışlı mondıal alıyor bu paraya bisiklet parasına mz motor harbiden iyimiş hayırlısı olsun inş bakalım kime gidecek...
-
kabadayi09 bunu yazdı:
sanırım motor böyle birşey olsa gerek
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif
sagol hocam ,evet motor bu ama fiyat farklı 350 tl -
11 senedir muayanesi yapılmamış motorun cezası falan nedir?
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------11 senedir muayanesi yapılmamış motorun cezası falan nedir?
dün baktık 414 tl hocam ama daha hiç muane için veya herhangi birsey için ceza yememiş -
dtex bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
-----------------------------11 senedir muayanesi yapılmamış motorun cezası falan nedir?
dün baktık 414 tl hocam ama daha hiç muane için veya herhangi birsey için ceza yememiş
-----------------------------hocam bu 414 ü bana kalırsa ilk posta koy düşünen adam görsün öyle alsın
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------dtex bunu yazdı:
-----------------------------Fatih bunu yazdı:
dün baktık 414 tl hocam ama daha hiç muane için veya herhangi birsey için ceza yememiş
-----------------------------hocam bu 414 ü bana kalırsa ilk posta koy düşünen adam görsün öyle alsın
Koydum da zaten bunların piyasanı bilenler için hertürlü sudan ucuz bu motorsiklet -
up
-
muayenesini yaptırmadan resmi satış yapamazsın.Başkasına verirsin ama motorun ruhsatı senin üzerine olur.ilk çevirmede bağlarlar motoru.
Onun haricinde çok güzel motordur