MZ 251 Sportstar Motorsikletimi İhtiyaçtan Satıyorum Çok Uygun Fiyata
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------muayenesini yaptırmadan resmi satış yapamazsın.Başkasına verirsin ama motorun ruhsatı senin üzerine olur.ilk çevirmede bağlarlar motoru.
Onun haricinde çok güzel motordur
-----------------------------
Yok hocam verebiliyoruz ben de böyle almıstım, hiç muaneden cezası yoktur eger olsaydı senin dediğin gibi muaneyi yaptırmadan veremiyorduk -
Hocam notere gittiğinde muayenesi olmadığı direkt çıkıyor.Muuayenesi olmadan satış yapılmıyor.Ben kendim motorcuyum daha yeni aldım bir arkadaşa
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Hocam notere gittiğinde muayenesi olmadığı direkt çıkıyor.Muuayenesi olmadan satış yapılmıyor.Ben kendim motorcuyum daha yeni aldım bir arkadaşa
Ben alalı daha 3 ay oldu ben aldıgımdada vardı borcu, vergi borcu felan oldugunda satılmıyor ama muaneden ceza yememişse satılıyor hocam -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Hocam notere gittiğinde muayenesi olmadığı direkt çıkıyor.Muuayenesi olmadan satış yapılmıyor.Ben kendim motorcuyum daha yeni aldım bir arkadaşa
-----------------------------hangi sivri zekalı sana onu dedi
millete saçma sapan bilgiler vermeyin
rehinli hacizli araç noter satışı yapılmaz
Vergi borcu olan araç noter satışı yapılmaz
yakalamalı araç sigorta yapılmaz
Onun dışında sorun yok
Araç muayenesizlikten bağlanırsa 15 günlük uyarı alır
sonrasında bağlanır trafikten men yer
Araç sahibinin başkası olması önemli değildir. ama noter satışsız araç almayın..!
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------11 senedir muayanesi yapılmamış motorun cezası falan nedir?
-----------------------------2005 yılından bu tarafa alınır
ay bazında ortalama 6 lira ekle sonra üstüne 70 lira ekle
sanırım 450 civarı olması lazım
-
motor için maliyet
noter satışı 80
Sigorta 50-60
Muayene 450
-----
~600 TL
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------motor için maliyet
noter satışı 80
Sigorta 50-60
Muayene 450
-----
~600 TL
414 lira muane borcu var iki gün önce sordum, 350 tl motorun fiyatı
aşagı yukarı 770 liraya geliyor bu fiyata da 1996 model MZ hertürlü sudan ucuz , motorun piyasasynı bilenler konuya hakim olursa sevinirim