N11 Rezalet...
-
Geçen hafta sonu çocuğu (2 aylık) doktora götürdük. Doktor odaya nem ölçer alın falan dedi. Tamam dedik Cumartesi günü akşam oturdum araştırdım, N11 sitesinden kampanyalı Arzum nem ölçer sipariş ettim, ödemeyi de yaptım. Bugün Cuma gecesi, 2 gün içinde kargo yazan ürün, 5 iş günü geçtiği halde halen gelmedi. Satıcıyla yazıştık, hatta atıştık, N11 müşteri tesilcisiyle 3 kez görüştük, ancak çözüm yok.
Ulan sorumsuz satıcı, göndermeyeceksen göndermiyorum de, ben de başka yerden alayım. Hem ürün elimizde kalmadı diyor, hem de aynı ürünü sayfasında satmaya devam ediyor. Müşteri temsilcisine bunu söylüyorsun, efendim işte şikayetiniz inceleniyor diyorlar. Ne skimi inceliyorsun ya.. Adam hem elimizde kalmadı deyip ürünü göndermiyor, hem de satmaya devam ediyor. Kapat bu adamın satış sayfasını, ya da her ne halt yaptırımın varsa yap.
Yıllardır gittigidiyordan alışveriş yaparım, daha bir kere bile böyle rezalet yaşamadım.
Halt ettim N11'den ürün almaya kalktım. İletişimleri düzgün, ama sonuç yok. 24 saat müşteri temsilcisi telefonunu açıyor ama neye yarar. Çözüm üretemiyorlar.
Başka siteler babamın oğlu değil.
Ancak N11 sitesinden uzak durun...
-
Haklısın bilader bende bi ürün almaya calıstım stokda olmayan urunun parasını cektırler. Cektikleri parayı calısma gunlerı ıcınde gondericez felan dedıler bende gittim tüketici haklarına sıkayet ettım sızımı bekleyecegım dıye ve sonucunda cumartesı kredi kartıma parayı yatırmak zorunda kaldılar. Ürün almayın n11 sitesinden.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Kitapzen-Rezilligi-Sikayet-Kitapzen-Com-189421/
n11 de sorun yokta ılgılenmelerı gerekıyor sıkayet sonucu sıkayetler artınca ılgılenırler. n11 tum magazaların tumurunlerını takıp edemez kı
-
ürünün linkini gönderebilir misin?
-
lordvader89 bunu yazdı
http://www.n11.com/ar860-arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer-son-10-adet-P37948189
Neden istedin?
-
kazasker1 bunu yazdılordvader89 bunu yazdı
http://www.n11.com/ar860-arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer-son-10-adet-P37948189
Neden istedin?
N11'de çalıştım bir süre. Şimdi de orada mağazam var vs. sadece ürünü satan kişiyi ve fiyatını merak ettim. Bizde 30 liraymış gel bizden al diyemeyeceğim :)
-
30 lira 20 lira meselesi değil.
Ürünün bugüne kadar gelmeyeceğini bilseydim beklemez başka yerden mutlaka sipariş ederdim ki 25 liraya sipariş ettim zaten.
Yani çocuğumun sağlığı ile ilgili konu bu keyfi değil ki...
-
Ben de n11 den 2-3 sipariş verdim hepi topu. Sonuncusunda siparişi iptal edip 1 saat sonra arayıp yanlışlıkla iptal ettik tekrar sipariş verin dediler ürüne girdim fiyat yükselmiş. Böyle siteye tüküreyim dedim o gün bugündür sipariş etmiyorum bişey n11 den.
-
kazasker1 bunu yazdı
hocam aynısını bimden 9.5 liraya aldım geçen hafta heifer marka test ettim gayet başarılı
adeleks tarafından 13/Ara/14 02:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
ben telefon aldım kırıkkaleye 24 saatte geldi. N11 ile ilgili sorun yok hocam satıcıyla ilgili sorun. N11 müşteri hizmetleriyle sorun yaşamadım bugüne kadar hiç. Ama çözüm üretemiyor olabilirler evet.
-
Yav böyle söylemeyin, hepimiz N11 diye güvenerek gidip alıyoruz, ancak sorun yaşamayan azınlıkta. Genelde de aynı problem satıcı sorunlu da madem öyle N11 ne yapıyor? Belli ki yaptırımları yeterli değil, zira her taraf N11 den şikayet konularıyla dolu. Bende sipariş verdim istediğim ürün yerine farklı bir ürün geldi, Aras kargo takip numarası var görünüyor, sürat kargoyla geldi. geri gönderdim iadesi vs 25 günü buldu. Aynı ürünü başka yerden sipariş ettim ertesi günü elimde oldu, üstelikte arife günüydü. Rezil olmak istiyorsanız N11' e uğrayın diyorum.