N11.Com Güvenilir Mi ?
-
S4 almayı düşünüyorum en uygun burada mevcut . Daha önce alışveriş yapan var mı aramızda ? Nasıldır , güvenilir midir ?
2-3 ay sonra imei sorun çıkartır mı ?
Paralel ithalat oldugu için ithalatçı firmayla ( Medcell ) sorunumu halledebilir miyim ?
Teşekkürler .
link vereyim : http://www.n11.com/galaxy-s4-i9500-16gb-siyah-cep-telefonu-P13192740
-
hocam n11 in çalışma mantıgı gittigidiyor ve sahibinden.com gibi düsün.
yani site satıcılara aracılık yapıyor.
-
sol footer a bak bakiyim kiminmiş?
-
ben kullandım siteyi gayet iyi. bir sıkıntı yok. kargosu gayet hızlı. bi sıkıntısı yok. ses sitemiyle ,fırın almıştım.
-
n11 garanti bankasının , güvenlidir ama teknik servisi nasıl bilgim yok
-
HoLyCat bunu yazdı
hocam n11 in çalışma mantıgı gittigidiyor ve sahibinden.com gibi düsün.
yani site satıcılara aracılık yapıyor.
Hocam istanbul'da bir yere yerleştiler, 2 kat tuttular ve 2 kamyon ürün depoladılar içeriye. Sanırım onlar gibi değil.
-
dogus grubun isi gucu yok milleti dolandirmaya calisacak, tv lere reklam vericek
-
tvde reklamlarını gördüm. güvenilir olmasa reklam vermezler
-
Seastar bunu yazdı
tvde reklamlarını gördüm. güvenilir olmasa reklam vermezler
öyle deme kardeşim..acun da bi sitenin reklamnı yapmıştı adamlar vurgun yapıp kaçtılar amk
-
bende medcell garantili yenicarsim.com dan dubai iletişimden aldım s3 5 ay oldu, şimdilik sıkıntı yok daha doğrusu garantilik bir durum olmadı. Ancak şarj aleti biraz değişik. (amerika prizi üstüne avrupa prizi aparatı takılıyor ve buna da kutu içinden çıkan usb kablosu bağlanıyor.) Şarj süresi orjinalle aynı.
-
Ben güvenli olmadığını düşünüyorum zira hiç sitelerine girmesemde milyon dolar kazandığımı söyleyen e-postalar gibi spam e-posta yolluyorlar. Spamcıya güvenmem.