N11.Com Güvenilir Mi ?
-
Ben telefonu aldım , memnunum .
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Bebek bezini hep ordan alıyorum :)
ucuz oluyo satıcılar gg deki gibi değil sanırım özenle seçiyorlar adamlar profesyonel
Ebemi s.... o bebek bezleri benim, günde ortalama 8 bez filan tüketiliyor, tahmini ortalama değeri 40 kuruş, 8 x 4: 3,2 ₺ 3,2 ₺ x 30: 96.00 ₺ aylık çöpe atılan para, bende inceliyeyim bi uygun ise buradan alırım ben genelde metro marketten alıyorum,
N11 ebak hocam prima premium care de her pakette 3-5 lira arası kar oluyor 4 lü paket alırsan baya kar oluyor kargo beleş zaten
-
s3 mini alacagim takipteyim
-
DJ_Alper bunu yazdı
N11 ebak hocam prima premium care de her pakette 3-5 lira arası kar oluyor 4 lü paket alırsan baya kar oluyor kargo beleş zaten
Şaşırdım valla çocuk bezini bilene internet alıyorsun hocam :D
-
güvenirliğini bilmemde telefonunuzu yazmayın virus gibi ya günde en az 2 sms atıyo
-
tosun bunu yazdıSeastar bunu yazdı
tvde reklamlarını gördüm. güvenilir olmasa reklam vermezler
öyle deme kardeşim..acun da bi sitenin reklamnı yapmıştı adamlar vurgun yapıp kaçtılar amk
mavibilgisayar vardı bi aralar onlar yaptı öyle bi vurgun. ordan cep telefonu, 5+1 ses sitemi felan almıştım, baya indirim yapıolardı haftasonu. hatta aldığım ses sitemi o gün piyasası 380-400 liraydı, 200 liraya almıştım. Logitech G51 :)
-
doğuş grubunun güney koreli bir alişveriş firmasiyla ortak kurduğu bir site yani güvenli sanalpazar sistemiyle çalişiyorlar.
-
doğuş grubunun güney koreli bir alişveriş firmasiyla ortak kurduğu bir site yani güvenli sanalpazar sistemiyle çalişiyorlar.
-
hiç kullanmadım ama güvenli durmuyor açıkcası.
-
Nautilus bunu yazdı
hiç kullanmadım ama güvenli durmuyor açıkcası.
hocam yorumları okusaydın bari