N73 Üm Ve Tariqatim :)
-
Bende bu yorumu şu anda n73 ile yapıyorum manyak zevkli günlük internet paketine üye oldum 10 kontor 30 mb çok güzel tek eksiği biraz yavaş gibi sanki :D
-
benim dayımdada war bi tane n73 hep giriyo nete. pc ye bağlayıp. hat : vodafone aylık 74,99 YTL ve sınırsız! 1 mb lik bi resmimi ona yolladm yaklaşık 2 dk da:) ...........
-
N73 ile tahribatta surf yapamasamda
628
imle kavgalarda kafa goz yarabiliyorum :D -
Sizin bu çok muhteşem dediğiniz olayı ben 2005de ilk yayılmaya başladığım dönemlerde 7610'um ile yapıyordum desem... :)
Artık Edge- 3G de hikaye... Şimdi UMTS zamanı... Gerekli bilgi googleda ;)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------N73 ile tahribatta surf yapamasamda
628
imle kavgalarda kafa goz yarabiliyorum :D
-----------------------------vuyhauaha koptum lan sabah sabah xD bizim de arkadaşda vardı yatakhane koridorlarında top oynardık. çok pis bi telefon o ya
-
ahahaaa :)p
ya compi hocam ne adamsın yaa :)p
ulan ben de gecen diyordum Telefonu laptopdan modem ypar nete ckarım diye dusunuyordum.
Ya arkadas 3-4 gun aklıma gelmedi.ne yapacaktımne yapacaktım aklıma gelmedi.saol hacı guzel fikir ama :)
-
peki adsli kullanıp telefondan internete girebilirmiyiz ??
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------cevabı bilen yok mu
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------cevabı bilen yok mu
-----------------------------bende onu soracaktım ama bunun için yeni konu açsan daha mantıklı :D
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------eğer TT net türkcell hatlarina mobil adsl internet hizmeti veriosa bu mümkün.
ama TT nin böyle bişey yapacagini zannetmiyorum.
> bu arada işyerindede milletin gözüne girdim :D.yeni bi firma ve adsl baglanmadigi için internet yok..
adamlar google dan bilgi istediginde tak cikarıorum tel.den her türlü tel. numarasi adres vs. canavar bu
herif diolar .ben canavar miymki f:SD.fds