N73 Üm Ve Tariqatim :)
-
Meraba dostlar Turkcelin haftalik internet aboneline uye oldum deneme amacli we n73 üm ile surf yapabiliyorum,bu konuyuda tel.den aciyorum cok mutluyum XD.ayrıca n73 umu modem olarak laptopuma baglayp net.te geziyorum deli biseymis degdi Dogrusu,kib murits
-
ii ii cep teknolojisinin gelişmesinin atağa geçmesinin de vaktı geldı yanı ınternet uzerıne daha fazla çalışmalar olmalı
-
nedense n73 ile aynanın karşısnda çeklmş tiki fotoğrafları aklıma geldi :l
-
bende almayı düşünüyorum bunu demek modem olarakta kullanılabiliniyor.
-
Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------
Meraba dostlar Turkcelin haftalik internet aboneline uye oldum deneme amacli we n73 üm ile surf yapabiliyorum,bu konuyuda tel.den aciyorum cok mutluyum XD.ayrıca n73 umu modem olarak laptopuma baglayp net.te geziyorum deli biseymis degdi Dogrusu,kib murits
-----------------------------ücret,limit,hız?
-
Hybris bunu yazdı:
nedense n73 ile aynanın karşısnda çeklmş tiki fotoğrafları aklıma geldi :l
o senin tikky liğin birader.cunku ben ewimi taşidim we adsl yok ,bu ortamda cepten neti kullandimi we tariqatimla paylasma geregini dile getirdim.kırıcı olma kırarım :) -
NoName bunu yazdı:
-----------------------------Armigerovs bunu yazdı:
-----------------------------ücret,limit,hız?
-----------------------------guzel soru
ucreti nedir .. limitli olabilirmi hizi nedir.. reismli web sayfalarinda hizli aciliyormu vb....
-
Bilder bende N73 ile gezdim de bayağı cep yaktı bi daha elimi sürmem dedim internet minternet cepten..Hangi tarife bu ? gecelim bizde yaw
-
valla burda aylik 12 euroya 1 ay sinirsiz internet var cebe ama dusundum ki ne gerek var evde int iste int. bide cepte napicam ?
-
st_anger_turk bunu yazdı:
valla burda aylik 12 euroya 1 ay sinirsiz internet var cebe ama dusundum ki ne gerek var evde int iste int. bide cepte napicam ?
-----------------------------türkiye 100 yıllar sonra görür o aylık 12 euro olayını :D
-
arklar zamanım olmadigi icin soruları yanıtlayamamıstm k.bakmayin
şimdi az bilqi verelim.
ben n73 'üm ile internete 460 Kbps hızla baglanıyorum ve gayet yeterli benm için.
2 haftadir ev dişindaym adsl olmadigi için n73 ümü pc me baglayp modem olarak kullanıyorum
ücretlendirme şöyle :
kontörlü vatandas için , haftalık 50mb karsılı 25 kontor ( tabiki cok yetersiz ama download icin diil msn ve web için kullanıroum ben)
faturali TRKCELL hatlar için üyelik durumu cok farklı mesela onlar için 1 ay sinirsiz 39 ytl gibi paketler var.cok iyi bence adsl olmayan ortamlar icin birebir.
keyifli sörfler :D