N95 Mi İpone ?
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
-----------------------------
bırakın burjuva telefonlarını :D alın hocam emekçi telefonnu asdasdasd :D :D
-----------------------------sorma hocam ya canım sıkıldıkça deliyürek dizisini netten izliyorum ve görüp duruyorum.duygularım depreşio :p karda yere düşürüp arabayla üstünden geçmiştim ve sonra fark etmiştim yine de canavar gibi çalışıodu makina =) yaşasın ericsson A1018 :C
-
attackatak bunu yazdı:
B0LDPiL0T bunu yazdı:
bırakın burjuva telefonlarını :D alın hocam emekçi telefonnu asdasdasd :D :D
-----------------------------sorma hocam ya canım sıkıldıkça deliyürek dizisini netten izliyorum ve görüp duruyorum.duygularım depreşio :p karda yere düşürüp arabayla üstünden geçmiştim ve sonra fark etmiştim yine de canavar gibi çalışıodu makina =) yaşasın ericsson A1018 :C
kütür kütür fındık ceviz kırıyoduk biz onla :)) -
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------nokia diyenlerin kaçı daha önce pda kullanmış sorabilir miyim?
nokia symbia işletim sistemi kullanır.uyumlu programlar çok fazla yoktur.
iphone a hiç bakma sesi iyi ve multitouch var diye ün saldı makina.
eğer o fiyatlarda bi makina bakıyorsan kesinlikle ama kesinlikle tescilli alacağın iki makina var = biri samsung 8510 (1500ytl ama 8ms kamera var ve bulman zor) öteki ise samsung i900 omnia(tek geçerimhepsiburada fiyatı 1139ytl).ikisi de windows mobile 6.1 kullanır.
ya da o kadar param yok diyorsan şuan kullandığım pda yı önerebilirim.samsung i780(hepsi burada fiyatı 768ytl).yalnız bu windows mobile 6.0 kullanıyor.sonradan rom larla yükseltiyorsun..
saydığım 3 telefonda da gps var.birinci tercihlerini bu üçünden yana kullan.eğer pda düşünüyorsan sakın ama sakın nokia alma.
-----------------------------tam ben daha önce pda kullandım (toshiba g900) diyip öyle yorum yapacaktım ki
nokia symbian kullanır uyumlu programlar yoktur şeklindeki saçma yazını gördüm ve konu ile alakasız oldugunu anlayıp tartısmaktan kacındım
klfjglkdfg symbiana program fazla yok dedi ya :F:F
http://series60.ru/file/
-
kesinlikle iphone ama en az 4gb olsun!
telefon türkiyede kullanilacak ve internete baglanti cok pahali dersen,ozaman n95 al derim!
fakat iphone diger telefonlara nazaran teknoloji üstünlügü ve güzellik üstünlügü tasimaktadir..
-
olm gel sana Sirooco satiim işte :=)
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------attackatak bunu yazdı:
-----------------------------nokia diyenlerin kaçı daha önce pda kullanmış sorabilir miyim?
nokia symbia işletim sistemi kullanır.uyumlu programlar çok fazla yoktur.
iphone a hiç bakma sesi iyi ve multitouch var diye ün saldı makina.
eğer o fiyatlarda bi makina bakıyorsan kesinlikle ama kesinlikle tescilli alacağın iki makina var = biri samsung 8510 (1500ytl ama 8ms kamera var ve bulman zor) öteki ise samsung i900 omnia(tek geçerimhepsiburada fiyatı 1139ytl).ikisi de windows mobile 6.1 kullanır.
ya da o kadar param yok diyorsan şuan kullandığım pda yı önerebilirim.samsung i780(hepsi burada fiyatı 768ytl).yalnız bu windows mobile 6.0 kullanıyor.sonradan rom larla yükseltiyorsun..
saydığım 3 telefonda da gps var.birinci tercihlerini bu üçünden yana kullan.eğer pda düşünüyorsan sakın ama sakın nokia alma.
-----------------------------tam ben daha önce pda kullandım (toshiba g900) diyip öyle yorum yapacaktım ki
nokia symbian kullanır uyumlu programlar yoktur şeklindeki saçma yazını gördüm ve konu ile alakasız oldugunu anlayıp tartısmaktan kacındım
klfjglkdfg symbiana program fazla yok dedi ya :F:F
http://series60.ru/file/
-----------------------------hocam windows mobile a oranla çok yoktur demek istedim.yoksa tabi ki piyasa gereklerine göre s*ke s*ke yapacaklar.benim bahsettiğim konu windows ve bunu symbian a oranlarsak .... umarım anlatabilmişimdir .
madem anlıyorsun bu işten bahsettiğim telefonları nokia yapsaydı ne kadar fiyat çekerdi bi düşün bakalım.
nokia ppc de üstün bi marka değil.aksini iddaa edende ne bir htc,ne bir i-mate ne de bir toshiba vs.. kullanmıştır.şimdi sen bi toshiba kullanan biri olarak (ki toshiba bildiğim kadarıyla windows mobile kullanıyor) kalkıpta bu saydığım makinelerin yanında nokia ya da iphone mu dersin?
bi de bunu fiyatlarla oranlıyalım :
http://www.hepsiburada.com/nokia-e90-communicator-512-mb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnoke90 (nokia nın piyasada ki en pahalı telefonudur kendileri.dikkatli bakarsanız dokunmatik ekran yok.ekranı büyük olduğu için fiyat fazlalığı var)
bu da omnia :
http://www.hepsiburada.com/samsung-i900-omnia-16-gb-1-gb-hafiza-karti-route-66-navigasyon-yazilimi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami900
n95 : http://www.hepsiburada.com/nokia-n95-1-gb-hafiza-karti-nokia-dc-4-arac-sarj-unitesi-aylik-navigasyon-paketi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnokn95 (dokunmatik ekran bile yokmuş.ben var sanıyordum.bu fiyata dicek söz bulamıyorum.hele bir de 8gblığının fiyatının 1300ytl olduğunu görünce...)
samsung i780 : http://www.hepsiburada.com/samsung-i780-1-gb-hafiza-karti-route-66-navigasyon-yazilimi-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepsami780
araştırdığım kadarıyla gözümden kaçan bi şey yoksa nokia nın henüz dokunmatik ekranlı bi telefonu bile yok :| pek bir bilgim yok.yoksa symbian dokunmatik ekranı desteklemiyor mu :S eğer arkadaş smartphone arıyorsa işler değişir.ama eğer aradığı bi ppc ise nokia ona istediğini sunmaz.
benim diceklerim bu kadar.fazla bile yazdım.gerisini arkadaş araştırsın ve doğrusuna karar versin..
-
n95 im var :D yakında abim yurtdışından iphone yollıcak. bekle o zaman karşılaştırmasını yapıp yazarım :D
-
:D ok
-
tiplerinede bakarım senin için tarz önemli nede olsa :D:D
-
ilk once n95 kullandim. evet mukemmel bir telefon fakat eksileride cok. misal symbian olmasina ragmen yeterli hiz yok. kalin ve cepte kotu duruyor.
kamerasi mukemmel degil. 5mp fakat hakkini vermiyor.
ardindan iphone 2g 16 gb aldim.
yaklasik alti ayi gecik kullaniyorum. ekranda cizikmi ? kesinlikle yok :)
uygulamalar mi ? herseyden sinirsiz sekilde faydalaniyorm.
isin acikcasi ewimdeki bilgisayari artik acmiyorm. msn oyun grafik herseyi iphone da yapiyor maillerimi iphone dan alip yolluyorum.
bir iphone sitesinde yoneticiyim. bulusma yapildi ve elime samsung omnia midir nedir o cihazda geldi. kesinlikle iphone un yanina bile yaklasamaz. dokunmatigi igrenc derecede yavas isletim sistemi mobile ama bana hic bi ilgi cekici ozellik gostermedi. kisacasi
apple iphone dan daha iyisini yapana kadar en iyisi iphone!