Nacizane Amatör Çalışmalarım
-
MaxDreameR bunu yazdı:
-----------------------------
berra benim kadar iyi olmasanda iyi çizik atıyon =)
bende paylaşıym tek çizebildm şeyleri =Dve
=
-----------------------------ooo uuu cum senin kadar olabilmem için çok çalışmalıyım daha diğmiiiiiiii ama :)
bu adamların benim favorim zaten ;)
-
karakutunun tekelinden kurtar bizi berraa (:
-
NovalgiN bunu yazdı:
karakutunun tekelinden kurtar bizi berraa (:
-----------------------------öyle deme ama o bi prof :) zuahahah duymasın böyle dediğimi benim liste kabarabilir susuyım en iyisi :)
-
üstad ellerine sağlık çizimlerin iyi. ben şu gölgelendirme olayını kapabilsem ben de çizecem ama işte olmayo. online bildiğin bi döküman var mı gölgelendirmeyi öğrenebileceğimiz :\
-
MMB bunu yazdı:
üstad ellerine sağlık çizimlerin iyi. ben şu gölgelendirme olayını kapabilsem ben de çizecem ama işte olmayo. online bildiğin bi döküman var mı gölgelendirmeyi öğrenebileceğimiz :\
-----------------------------çok saol MMB üstadlık ne haddime amatörce çiziyorum henüz :)) elimde desen ve karakalemle ilgili kitaplar var istersen yollayabilirim .. tonlama olayını çözersin zor değil önce basit objelerden başlamak lazım gölgeleme kolay bi kaç denemeden sonra yapabilirsin bence..
-
ellerine sağlık hepsi süper olmuş
burdaki resmi baska bi resime bakarakmı yaptın ? piyasada bu tarz cok fark fakat bu tanıdık geldi gibi :D
max sende az çiziosun ama çizcegin şeyide biliosun :D favorilerimdeler :P
özendim bende ya bi ara karakalem ve renkli grafiti çalışmalarıımı koyim :D
-
Novalgin :Geç kaldın Berra da artık himayem altında. ( nihohaha qwdasdsaesa )
Berraa : Aferim hep böyle ol, gerçi konuşsan ve listen kabarsa benim işime gelir.
-
The_FCN bunu yazdı:
ellerine sağlık hepsi süper olmuş
burdaki resmi baska bi resime bakarakmı yaptın ? piyasada bu tarz cok fark fakat bu tanıdık geldi gibi :D
max sende az çiziosun ama çizcegin şeyide biliosun :D favorilerimdeler :P
özendim bende ya bi ara karakalem ve renkli grafiti çalışmalarıımı koyim :D
-----------------------------tşk ederim .. bu yaptıklarım doğaçlama değil genelde reprodiksiyon çalışıyorm .. biraz farklı oluyo tabi ama olsun :)
-
karakutu bunu yazdı:
Novalgin :Geç kaldın Berra da artık himayem altında. ( nihohaha qwdasdsaesa )
Berraa : Aferim hep böyle ol, gerçi konuşsan ve listen kabarsa benim işime gelir.
-----------------------------konuşucağım zmanda gelir elbet neyse prim vermiyim sana şimdi :)
-
süper :)