folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nakliyatçıdan İntikam İçin Fikir Arıyorum

Nakliyatçıdan İntikam İçin Fikir Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KasiRGamsi
    KasiRGamsi's avatar
    Erkek

O yapmiş bir ayıp, sen yapma (yüreğin soğurmu bilmem ama...)

sana gelince.. ne ben sezar'ım,ne de sen brütüs'sün ne ben sana kızarım, ne de zatın zahmet edip bana küssün artık seninle biz, düşman bile değiliz"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Ver hocam numarayı bir de şehir bilgisi bende arayacağım. hatta 4 farklı hattım var hepsinden ayrı ayrı arayacağım. acaip uyuzum yaptığı işe saygısı olmayan yavşaklara..

He biri çıkıp konuyu farklı yerlere çekecek. "Nerden biliyorsun böyle birşey olduğunu adam başka bir amaçla başka birinin numarasını verir sana bir nevi manipüle edilmediğini nerden biliyorsun" vs vs diyebilir hiçbir uzvumda değil açıkcası:)

Mürid eski mürid yanlış yapmaz.. 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Piyasa değerinin çok üstüne, antika bir dolap tasıtmak istediğini sadece tek bir dolabın düzgünce taşınması için 1000 tl vereceğini söyle. Parayı işin sonunda alacağını söyle. Verdiğim adreste sizi bekliyorum diyip dolabı yükle. Çözebilirsen bir torbacıdan 10 tane şeker alıp dolabın köşesine zulala, yolda ihbar et. Cozemezsen kırmızı guaj boyayı sulandırıp bir gömleğe kan lekesi ver. Dolabın içine katlayıp zulala. Yolda aracın içinde cinayet işlendiğini söyleyip ihbar et. Kaybettiğin bir dolap olur. Uğraşsın dursun ibneler. 

Yazarken aklıma geldi Fethullah Gülen kitapları filan koyup fetocuların mallarını kaçırıyorlarda diyebilirsin.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

başka numarayla yada başkasına arat acil evimi taşımak istiyorum de para önemli değil de şehiri terk etmem lazım de bir kaç defa para önemli değil de kaç derse hemen kabul et parayı

firma nerdeyse en uzak semte adres ver sonra kapat açma teli huzur içinde yat

bunu yazmaya geldim 

en mantıklı çözüm hatta  o uzak yeri iyiyce tarif et gelince mahalleye beni arayın de  sizi karşılayayım de

aradığında da kusura kalma kardeş biz vaçgeçtik amcaoğlu geldi taşımaya de  :) :) 

en güzel intikam budur 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

başka numarayla yada başkasına arat acil evimi taşımak istiyorum de para önemli değil de şehiri terk etmem lazım de bir kaç defa para önemli değil de kaç derse hemen kabul et parayı

bunu yazmaya geldim 

en mantıklı çözüm hatta  o uzak yeri iyiyce tarif et gelince mahalleye beni arayın de  sizi karşılayayım de

aradığında da kusura kalma kardeş biz vaçgeçtik amcaoğlu geldi taşımaya de  :) :) 

en güzel intikam budur 

serdarın dedigini haftasonu yaparsan daha güzel olur :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    Bosluk bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

bunu yazmaya geldim 

en güzel intikam budur 

serdarın dedigini haftasonu yaparsan daha güzel olur :)

hayır o zaman rahat olur  cuma akşamı ve iş çıkışı saatine denk getirtirse asıl o zaman daha iyi olur  kurbanımız o trafiğide çekmeli o koca kamyonla ve özellikle fatih çarşamba gibi dar sokaklı yerler de tercih edilebilir 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Yeni olduysa bir iki gün sonra tekrar ara niye açmadın de. Adamın belki sıkıntısı olmuştur? Yada o ulaştığın webmasterı ara.

Sadece bi imza..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

arayıp bir yere gönderip sonra ben vazgeçtim demek en güzeli bence de

İmzalamazsam ne olcak?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Boş araba sürmek birşey değil

Aslinda gereksiz atacağin eşyalar olacak yükleteceksin. Öyle gidecek olmayan adrese.

Eşyaların sahibini bulamayinca yine arabadan atmak için tasimak zorunda 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zasox
    zasox's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Boş araba sürmek birşey değil

Aslinda gereksiz atacağin eşyalar olacak yükleteceksin. Öyle gidecek olmayan adrese.

Eşyaların sahibini bulamayinca yine arabadan atmak için tasimak zorunda 

ağır ve gereksiz şeyler.

nekadar öfkelisin bilmiyom ama aklıma direk elektirkli magnet geldi cıp diye yapışır çıkartana kadar bi tarafları çıkar :D

Toplam Hit: 4736 Toplam Mesaj: 22
nakliye