Nakliyatçıdan İntikam İçin Fikir Arıyorum
-
O yapmiş bir ayıp, sen yapma (yüreğin soğurmu bilmem ama...)
-
Ver hocam numarayı bir de şehir bilgisi bende arayacağım. hatta 4 farklı hattım var hepsinden ayrı ayrı arayacağım. acaip uyuzum yaptığı işe saygısı olmayan yavşaklara..
He biri çıkıp konuyu farklı yerlere çekecek. "Nerden biliyorsun böyle birşey olduğunu adam başka bir amaçla başka birinin numarasını verir sana bir nevi manipüle edilmediğini nerden biliyorsun" vs vs diyebilir hiçbir uzvumda değil açıkcası:)
Mürid eski mürid yanlış yapmaz..
-
Piyasa değerinin çok üstüne, antika bir dolap tasıtmak istediğini sadece tek bir dolabın düzgünce taşınması için 1000 tl vereceğini söyle. Parayı işin sonunda alacağını söyle. Verdiğim adreste sizi bekliyorum diyip dolabı yükle. Çözebilirsen bir torbacıdan 10 tane şeker alıp dolabın köşesine zulala, yolda ihbar et. Cozemezsen kırmızı guaj boyayı sulandırıp bir gömleğe kan lekesi ver. Dolabın içine katlayıp zulala. Yolda aracın içinde cinayet işlendiğini söyleyip ihbar et. Kaybettiğin bir dolap olur. Uğraşsın dursun ibneler.
Yazarken aklıma geldi Fethullah Gülen kitapları filan koyup fetocuların mallarını kaçırıyorlarda diyebilirsin.
-
Bosluk bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
başka numarayla yada başkasına arat acil evimi taşımak istiyorum de para önemli değil de şehiri terk etmem lazım de bir kaç defa para önemli değil de kaç derse hemen kabul et parayı
firma nerdeyse en uzak semte adres ver sonra kapat açma teli huzur içinde yat
bunu yazmaya geldim
en mantıklı çözüm hatta o uzak yeri iyiyce tarif et gelince mahalleye beni arayın de sizi karşılayayım de
aradığında da kusura kalma kardeş biz vaçgeçtik amcaoğlu geldi taşımaya de :) :)
en güzel intikam budur -
SeRDaR bunu yazdıBosluk bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
başka numarayla yada başkasına arat acil evimi taşımak istiyorum de para önemli değil de şehiri terk etmem lazım de bir kaç defa para önemli değil de kaç derse hemen kabul et parayı
bunu yazmaya geldim
en mantıklı çözüm hatta o uzak yeri iyiyce tarif et gelince mahalleye beni arayın de sizi karşılayayım de
aradığında da kusura kalma kardeş biz vaçgeçtik amcaoğlu geldi taşımaya de :) :)
en güzel intikam budurserdarın dedigini haftasonu yaparsan daha güzel olur :)
-
KaptaN bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıBosluk bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
bunu yazmaya geldim
en güzel intikam budurserdarın dedigini haftasonu yaparsan daha güzel olur :)
hayır o zaman rahat olur cuma akşamı ve iş çıkışı saatine denk getirtirse asıl o zaman daha iyi olur kurbanımız o trafiğide çekmeli o koca kamyonla ve özellikle fatih çarşamba gibi dar sokaklı yerler de tercih edilebilir
-
Yeni olduysa bir iki gün sonra tekrar ara niye açmadın de. Adamın belki sıkıntısı olmuştur? Yada o ulaştığın webmasterı ara.
-
arayıp bir yere gönderip sonra ben vazgeçtim demek en güzeli bence de
-
Boş araba sürmek birşey değil
Aslinda gereksiz atacağin eşyalar olacak yükleteceksin. Öyle gidecek olmayan adrese.
Eşyaların sahibini bulamayinca yine arabadan atmak için tasimak zorunda
-
futurist bunu yazdı
Boş araba sürmek birşey değil
Aslinda gereksiz atacağin eşyalar olacak yükleteceksin. Öyle gidecek olmayan adrese.
Eşyaların sahibini bulamayinca yine arabadan atmak için tasimak zorunda
ağır ve gereksiz şeyler.
nekadar öfkelisin bilmiyom ama aklıma direk elektirkli magnet geldi cıp diye yapışır çıkartana kadar bi tarafları çıkar :D