folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nakliyatçıdan İntikam İçin Fikir Arıyorum

Nakliyatçıdan İntikam İçin Fikir Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek
    Mylitta bunu yazdı

Piyasa değerinin çok üstüne, antika bir dolap tasıtmak istediğini sadece tek bir dolabın düzgünce taşınması için 1000 tl vereceğini söyle. Parayı işin sonunda alacağını söyle. Verdiğim adreste sizi bekliyorum diyip dolabı yükle. Çözebilirsen bir torbacıdan 10 tane şeker alıp dolabın köşesine zulala, yolda ihbar et. Cozemezsen kırmızı guaj boyayı sulandırıp bir gömleğe kan lekesi ver. Dolabın içine katlayıp zulala. Yolda aracın içinde cinayet işlendiğini söyleyip ihbar et. Kaybettiğin bir dolap olur. Uğraşsın dursun ibneler. 

Yazarken aklıma geldi Fethullah Gülen kitapları filan koyup fetocuların mallarını kaçırıyorlarda diyebilirsin.

anaa deli bu adamla ters düşmeyin 

hocam, gerçekten rezil etmiş sizi intikamı güzel olmalı. gidip dövüp ya da boş adrese araç göndermekle değil de numarası zaten her mecrada kullandığı bir numara olduğu için ergenlerin uğrak mekanlarının tuvaletlerine ya da sürekli telefonuna sapıklık yapılabilceği bir şekilde public edersen iyi olur. senin 1 gün bu lavuğun bir süre başı ağrır. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008366379054

facebook profili budur, daha ciddiye bindireceksen çomar gruplarına ufak bi montaj ve hikaye ile linç bile başlatabilirsin. mesele senin ne kadar uğraşmak istediğin. 

bana kalsa allah'ından bulsun derdim.

Toplam Hit: 4737 Toplam Mesaj: 22
nakliye