folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nargile Alacağım Öneriler ?



Nargile Alacağım Öneriler ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Hocalar Merhaba,

    Hatun bir kaç kere nargile içirdi, fena sardı beni. Resmen bağımlılık yaptı. Sütlü cappuccino denedim sarmadı. Yeşil ve kırmızı elmaları da sevmedim. Taa ki kahve dünyasında Böğürtlen karpuz-çilek ve okyanus içene kadar.

    Ben bu yaşıma kadar sigara alkol vs. doğru düzgün kullanmış biri değilim. Ama şu nargile işi bağımlılık yaptı. 2 Haftadır aralıksız her gün nargile içmeye gidiyorum. Hiç bir iş yapamaz oldum. En son dedim eve alayım akşamları uğraşayım biraz. Tabii birde ekonomik boyutu var. Cafeye gittiğimde minimum 40-50 tl bıraktığımı düşünürsek 2 haftada 600-700 tl gibi bir rakam çıkıyor. Neyse uzatmadan konuya dönelim.

    Şimdi ben nargileden anlayan bi insan olmadığımdan ötürü nasıl açılacağını bile bilmiyorum. Hatta bu açılma mevzusunu bile tam bilmiyorum. Birde buzlu markuç olayları falan varmış onları hiç anlamadım. 

    Şimdi bana tavsiye edebileceğiniz, yukarıda ki bahsettiğim aromalı nargile tütünü vs. her neyiyse işte bunlar için bi link atabilir misiniz. Tüm malzemeler tek bir sitede olursa süpper olur. Nasıl yapılacağından, közlerin nerde nasıl yakılacağına kadar bir özet geçerseniz daha da bomba olur. 

    şimdiden teşekkür ediyorum :)


    En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    Hocam burada bu isin pirleri var ama ben hala evde yaptigim nargileyi icemiyorum disarda baska bir ahenk war zikilmek hosuma gidiyo heralde


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

    Hocam burada bu isin pirleri var ama ben hala evde yaptigim nargileyi icemiyorum disarda baska bir ahenk war zikilmek hosuma gidiyo heralde

    Valla hocam zikilmek benimde hoşuma gidiyor da, bu aralar fena zikildik. Daha fazla ziki tutmayalım bari


    En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Evde yapılmıyor ya bi kaç kez yapıyorsun sonra sarmıyor. O kazık yenilecek

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    Hacı abi nargile cafede bir süre çalıştım eminim burda benden çok daha tecrübeliller çıkacaktır.Kısaca edindiğim tecrübeler;Kesinlikle her aroma için ayrı bir marpuş kullanmalısın.Yani elma yı elma iler kiviyi kivi ile.Farklı aromayı aynı marpuçta kullandığın zaman tadı değişebiliyor malesef.Aynı marpuçu kullandıkça aroması sinecek ve daha kalıcı aromalar elde edebileceksin.Nargile alırken kesinlikle hava alıp almadığını kontrol et derim hocam.Onuda şu şekilde yapıyoruz.Nargilenin tütün koyulan kısmı çıkartıyorsun ordaki boruya elini bastırıyorsun hocam ve marpuçtan üflüyorsun.Eğer kaçak göçek varsa anlarsın zaten.Çok kaliteli tütünler var ancak belli başlı markarlar vardır.Bunlar kişiye göre değişsede genel manada;  El- Fakher ,Bahreyn markalardır.Koyduğun tütünü kesinlikle sıkmaman gerekiyor.Önce bır tutam alarak elinle yada çatal tarzı şeyle tel tel yaparak hafifden dolduruyorsun.Sonra folyuyu iyice sıkışırarak kömürü koyuyorsun.Özel kömürleri de var.Kömürde dikkat etmen gereken husus ordasına değil kanarlarına koymalısın.Folyuyoda kürdan yardımı ile delebilirsin


    Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Temmuz/2005
    Erkek

    Full cam takım nargile al taşır ederken dikkat ettiğin sürece en iyi sonucu onlarla alırsın (aroma yoğunlu bakımından). Hepsini uygun fiyata tek adreste bulmak istiyorsan sana kolay gelsin deyip çıkardım normalde ama şevkini çok iyi anlıyorum bir nargile bağımlısı olarak. Fiyat olarak kesinlikle pahalı değil onu biliyorum ama araştırma yaparsan üç beş kuruş daha ucuzuna da bulabilirsin.. Nargilenin boyunun ben bir fark yarattığını görmedim şahsen hatta büyük nargilelerden uzak dur derim daha doğrusu şişesi battal nargilelerden yani büyük boy olanlardan.

    http://www.kefo.com.tr/Cam-Nargile-Buyuk_2108.html -> Bu uygundur ama dediğim gibi daha uygunları da vardır toprak lüle ile cam lüle arasındaki farkı da söyleyeyim cam lülesi olan nargile aromayı daha iyi verir ama tütünü de kolay yakabilirsin cam lülede. Beş saniye aralıklarla asılmıyorsna benim gibi cam lülede olsa muhtemelen yakmazsın hee baktın ki aralıklarla çektiğin halde yanıyor iki durum vardır 1-) Tütünü folyaya değdirmişsindir 2-) Isı fazladır (en azından sana göre) közlerden birini çekersin ya da yakmadan önce küçük parçalara ayırarak yakarsın öyle koyarsın içerken de duruma göre ısı olayını kontrol edersin.

    Köz olarak da Kefo'dan şaşmayacaksın bu meşe odunu falan diyenleri ben anlamıyorum çok hassas ciğerleri var sanırım meşe odunu da güzeldir ama şahsen beni kesmiyor gelen aromaya gülesim geliyor sadece. Onu da yukarıdaki sitede bulabilirsin zaten üretici site. Yalnız tütünü o siteden alma piyasa tütünü onlar şu kafelerde satılan alınma ama ilk kez nargileye başlayanların bayıla bayıla içtiği dandik aroma fakiri,boya badana ürünü tütünler.

    Ki zaten asıl olayda tütünde bitiyor aromasını seversin sevmezsin o senin bileceğin iş bahsettiğin aromaya sahip bir çeşit üretmiş marka yok adamlar ya markayı karıştırmış ya da dediğim gibi benim haberdar bile olamayacağım kadar düşük kaliteli bir tütün kullanmışlar. Tütün konusunda biraz duygusal davranan biriyim meselâ nakhla kapiçinocuları hiç anlamamış ve asla da anlayamacağımdır :) O yüzden tütün işini sana bırakıyorum tek söyleyeceğim şey eğer Al fakher'e yönelirsen orjinal olduğundan emin ol çünkü benim güvendiğim satıcılar bile farkında olmadan orjinal fiyatına İstanbul merdiven altı üretimi Al fakher satmaya başlar olmuşlar.

    Orjinalini nasıl anlarım o markanın dersen anlayamazsın kardeşim. Açmadan pakedi anlayamazsın hatta bu kadar yeni olduğuna göre camiada açsan da anlayamazsın sadece hangisi  sahtedir onu anlayabilirsin 110tl'nin altında satan kuvvetle muhtemel sahtedir. 

    Közleri pürmüzle yakabilirsin (daha çabuk yanar) ama tabi açık alan gerek teras gibi balkonda falan tehlikeli olabilir kombi falanda varsa ne olur ne olmaz.. Olmazı piknik tüpü alacaksın ufak üzerine koyup 15-20dk boyunca yüksek ateşte yakacaksın haa ama mutfak ocağında yakma gibi bir imkanın da varsa ee yak orada tabii yoksa bunlar hep para ve zaman kaybı oraya git onu al yaktın yerine koy vs. vs.

     

    Nikoteen tarafından 09/Ara/16 22:47 tarihinde düzenlenmiştir

    Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek

    Hocam közü meşe agaci olursa guzel oluyor icip begenmedigin sütlü cappuccino ya buzlu baslik takip ictin mi cok guzel oluyor en sevdigimdir hocam nargileye o kadar sık gitme hafta sonlari 1 kere git keyfini al yeterdir baya zararli eger cafede sabit kalacaksan kendine marpuc yaptir bir tane ustune ismini yazdir cafeye birak sana ozel olsun

    Ek olarak cafeye gittiginde 40 - 50 tl wtf ?? burda 15 tl ye iciyorum cayi falandi 20 tl yi buluyor daha yuksek hesap cikmiyor


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Kasım/2010
    Erkek

    5 yildir aktif nargileciyim. Tum turkiyeye nargile ve komur yollayan (kefo) firma aile dostum isin icindeyim bayagi. Bayagi talep var yarin bununla ilgili temiz detayli bir baslik acabilirim yani sorulariniz olsa daha iyi olur başlığı o yonde yonlendiririz.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

    5 yildir aktif nargileciyim. Tum turkiyeye nargile ve komur yollayan (kefo) firma aile dostum isin icindeyim bayagi. Bayagi talep var yarin bununla ilgili temiz detayli bir baslik acabilirim yani sorulariniz olsa daha iyi olur başlığı o yonde yonlendiririz.

    aile dostun ise söylede tbt indirimi yapsınlar hacı :D


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    Hocam, evde nargile yapma işi güzel ama bıraktığı koku epey ağır oluyor öncelikle bunu bilmeni isterim. Ben kendim yapıyorum evde kullandığım takım ise Amy Deluxe.

    Önerim tamamen cam takım alma. Çok narin oluyorlar bu nedenle çabucak kırılıyor üzülürsün.

    Tütün olarakta, Al-Fakher, Adalya, Mazaya, Tangiers, Starbuzz vs. gibi bilinen markalar kullan. Biraz pahalıdır ama en iyisi ;)

    Kömür olarak, hindistan cevizi kabuğundan yapıaln Tom Cococha veya Kefo kullanmanı öneririm. 

    Kullandığım takım : https://nargilemalzemesi.com/amy038-b-rd

    Kullandığım lüle başlığı : https://nargilemalzemesi.com/amy01-lule-basligi

    Bahsettiğim tütünlerden Al-Fakher ve Starbuzz tütünleri orijinal olarak link verdiğim yerden alabilirsin güvenilirdir ;) Tütün satışını dükkandan yapıyor haberin ola. 


    REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Eylül/2009
    Erkek

    ortalık dağınık malum öğrenci evi :D 

    zengo tarafından 10/Ara/16 10:46 tarihinde düzenlenmiştir

    kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
Toplam Hit: 3144 Toplam Mesaj: 16
bağımlılık nargile