Nargile (Alınık)
-
ya hocalar hazır nargile konusu açılmış alakasız ama bişey sorucam uzman olanlar vardır elbet :D bu nargile beni çok fena çarpıyor bir türlü anlayabilmiş degilim ilk başta başladıgımda bişey yoktu gayet normal içime çekiyodum uzun süre ama artık şöyle bi 5-10 dk içiyim desem birazdan başım dönüyor oldugum yerde kalıyorum :D ne kıpırdayabiliyom ne bişey.gören direk sana noldu diyor zaten :D 30 ila 60 dk sonra geçiyor bu durum ama başta olmazken şimdi olmaya başlaması garibime gitti.Sebebini bilen varmıdır yada o halden nası kurtulacagımızı :F alkol falanda var bende ama hiç o kadar çarpıldıgım olmuyo nargile hayatımı karartıyo o süre zarfında :D bitkisel yaşıyom ak
-
konak kızlar ağası hanından bakcan çüküm
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
ya hocalar hazır nargile konusu açılmış alakasız ama bişey sorucam uzman olanlar vardır elbet :D bu nargile beni çok fena çarpıyor bir türlü anlayabilmiş degilim ilk başta başladıgımda bişey yoktu gayet normal içime çekiyodum uzun süre ama artık şöyle bi 5-10 dk içiyim desem birazdan başım dönüyor oldugum yerde kalıyorum :D ne kıpırdayabiliyom ne bişey.gören direk sana noldu diyor zaten :D 30 ila 60 dk sonra geçiyor bu durum ama başta olmazken şimdi olmaya başlaması garibime gitti.Sebebini bilen varmıdır yada o halden nası kurtulacagımızı :F alkol falanda var bende ama hiç o kadar çarpıldıgım olmuyo nargile hayatımı karartıyo o süre zarfında :D bitkisel yaşıyom ak
Aynen aq :D Bende yeni yeni ba$ladım 4 kere falan içtim i$te her içi$imde kafa manyakımsal bi $ekilde dönüo :| -
Excalibur001 bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
Aynen aq :D Bende yeni yeni ba$ladım 4 kere falan içtim i$te her içi$imde kafa manyakımsal bi $ekilde dönüo :|
-----------------------------sen sus amk hiç konuşma :| bide 4 kere içtim demezmi senin içişine kayim :D sen onu içtinmi sayıyon ? bide o içişle adamın kafası dönüo :| utanmasa bayılcaktı aq ... anlamıom :|
-
30-40a nası bişi bulursun bilmem,eli yüzü düzgün bişi 100kaıt civarı,ama minikleri var onlar bana yeter dersen onlar o dediğin fiyattadır :D izmir kemeraltında kızlarağası hanının orlarda sor gösterirler ;)
-
hoca 100 kağıtlık malın maliyeti max 60 liradır perakende satışcılar kendileri yüklüolar üstüne karı..biz burda toptan 10 liraya verirdik malı adam giderdi iskelede 80e 90a satardı :)
-
exca; dambüke yapıonuzdur o nargileyi ondan dönüodur başınız
veya sigara tiryakiliğiniz falan yoktur...
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------exca; dambüke yapıonuzdur o nargileyi ondan dönüodur başınız
veya sigara tiryakiliğiniz falan yoktur...
Dambüke ne bilmiorum ama hayatımda hiç sigara içmeyen bi adamım o yüzden ba$ dönmesi olabilüğü :D -
Bende şu işi merak ediyorum hiç denemedim nargile :) acaba sağlık zararlı nasıl sigara kadar varmı bazı şeyler okudum ama nette tam tatminkar olamadım anlıyan varsa bi aydınlatsın :D
-
benim kayınço hediyelikçi mevlananın orada dükkana dekor yaptıydık beraber
gecenin sonunda porselen bi nargilem olduydu hiç kullanmadım daha ama :)