Nargile (Alınık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ya hocalar hazır nargile konusu açılmış alakasız ama bişey sorucam uzman olanlar vardır elbet :D bu nargile beni çok fena çarpıyor bir türlü anlayabilmiş degilim ilk başta başladıgımda bişey yoktu gayet normal içime çekiyodum uzun süre ama artık şöyle bi 5-10 dk içiyim desem birazdan başım dönüyor oldugum yerde kalıyorum :D ne kıpırdayabiliyom  ne bişey.gören direk sana noldu diyor zaten :D 30 ila 60 dk sonra geçiyor bu durum ama başta olmazken şimdi olmaya başlaması garibime gitti.Sebebini bilen varmıdır yada o halden nası kurtulacagımızı :F alkol falanda var bende ama hiç o kadar çarpıldıgım olmuyo nargile hayatımı karartıyo o süre zarfında :D bitkisel yaşıyom ak

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    konak kızlar ağası hanından bakcan çüküm

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya hocalar hazır nargile konusu açılmış alakasız ama bişey sorucam uzman olanlar vardır elbet :D bu nargile beni çok fena çarpıyor bir türlü anlayabilmiş degilim ilk başta başladıgımda bişey yoktu gayet normal içime çekiyodum uzun süre ama artık şöyle bi 5-10 dk içiyim desem birazdan başım dönüyor oldugum yerde kalıyorum :D ne kıpırdayabiliyom  ne bişey.gören direk sana noldu diyor zaten :D 30 ila 60 dk sonra geçiyor bu durum ama başta olmazken şimdi olmaya başlaması garibime gitti.Sebebini bilen varmıdır yada o halden nası kurtulacagımızı :F alkol falanda var bende ama hiç o kadar çarpıldıgım olmuyo nargile hayatımı karartıyo o süre zarfında :D bitkisel yaşıyom ak

Aynen aq :D Bende yeni yeni ba$ladım 4 kere falan içtim i$te her içi$imde kafa manyakımsal bi $ekilde dönüo :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    ultrAsker bunu yazdı:

Aynen aq :D Bende yeni yeni ba$ladım 4 kere falan içtim i$te her içi$imde kafa manyakımsal bi $ekilde dönüo :|

sen sus amk hiç konuşma :| bide 4 kere içtim demezmi senin içişine kayim :D sen onu içtinmi sayıyon ? bide o içişle adamın kafası dönüo :| utanmasa bayılcaktı aq ... anlamıom :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    30-40a nası bişi bulursun bilmem,eli yüzü düzgün bişi 100kaıt civarı,ama minikleri var onlar bana yeter dersen onlar o dediğin fiyattadır :D izmir kemeraltında kızlarağası hanının orlarda sor gösterirler ;)

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    hoca 100 kağıtlık malın maliyeti max 60 liradır perakende satışcılar kendileri yüklüolar üstüne karı..biz burda toptan 10 liraya verirdik malı adam giderdi iskelede 80e 90a satardı :)

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

exca; dambüke yapıonuzdur o nargileyi ondan dönüodur başınız

veya sigara tiryakiliğiniz falan yoktur...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    nickimyok bunu yazdı:

exca; dambüke yapıonuzdur o nargileyi ondan dönüodur başınız

veya sigara tiryakiliğiniz falan yoktur...

Dambüke ne bilmiorum ama hayatımda hiç sigara içmeyen bi adamım o yüzden ba$ dönmesi  olabilüğü :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bende şu işi merak ediyorum hiç denemedim nargile :) acaba sağlık zararlı nasıl sigara kadar varmı bazı şeyler okudum ama nette tam tatminkar olamadım anlıyan varsa bi aydınlatsın :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

benim kayınço hediyelikçi mevlananın orada dükkana dekor yaptıydık beraber

gecenin sonunda porselen bi nargilem olduydu hiç kullanmadım daha ama :) 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 7925 Toplam Mesaj: 30