Nargile (Alınık)
-
lan hiç uğraşmayın sufi 7 kere ameliyat olmuş patlatmış ciğerleri :D vazgeçirdi beni
nargileyi de haftada ayda bir içicem aq
o suyun buharı feln yapışıyomuş ciğerlere ıyk feln oldum :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------exca; dambüke yapıonuzdur o nargileyi ondan dönüodur başınız
veya sigara tiryakiliğiniz falan yoktur...
Dambüke ne bilmiorum ama hayatımda hiç sigara içmeyen bi adamım o yüzden ba$ dönmesi olabilüğü :D
tam oLarak ondan işte :Dsigara içsen ßise oLmas :D
ama sie et içme mk meretini :D
-
hoca tophaneden alabilirsin :) ama sen istanbulda değilsin..
-
hayatımda sigara hiç kullanmadım kullanmamda :). ama ark larla öle takılırken nargiLe içeriz muhabbet arasında güseL gidiyor..ilk nargiLe de baş dönmesi normal bu herkezde olur .ama sonra alıştıktan sonra pek bi etki yaratmıyor.. eğer nargile içen ark lar varsa suyun içine buz atmalarını da öneririm :Pp benden bi taktik :D bi de ayran la için :D
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------benim kayınço hediyelikçi mevlananın orada dükkana dekor yaptıydık beraber
gecenin sonunda porselen bi nargilem olduydu hiç kullanmadım daha ama :)
-----------------------------abi bi ara yakalım onu o zaman :D
-
iftardan sonra bi demele yapalım :P tbt olarak:D sadece test için :P başka bi niyetimis yoh yani
-
benmde evde duruyo ama aylardır merak edip kullanmış diilim sadece dekor :))
-
haci izmirde kemeraltinda var , bide alsancakta kibris sehitlerinin sonunda var bi nargileci...bnde yakin zamanda gitmeyi dusunuorm hortum alcam nargileme,kirildi hortumu komurde almam lazim...
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------hoca onun zevki ortamdaki muhabbetindedir.
yanlız zonguldaklı olsaydın ayarlardık bseyler
edit:Ne keyif adamsınız amq:D
hacı bende zonguldak nerde satıolar bu boku?