Nargile Hakkında Bilgi-Birikim [Genel Konu]
-
Ankaradaki müritler Narquilla'da Icy Breath denesinler. Fiyatı biraz kabarık ama içtiklerinden değdiğini anlayacaklar.
-
hiç içmedim. hep içmek isterim ama niyeyse 1 kere denk gelipte içeyim demedim mk |:
ulus saman pazarında satıyorlar aletini. en sonunda ondan alacam bi tane öle deniycem amk.yanlış hatırlamıyorsam 25-45 arası bişeydi.
-
FOXXLY bunu yazdı
hiç içmedim. hep içmek isterim ama niyeyse 1 kere denk gelipte içeyim demedim mk |:
ulus saman pazarında satıyorlar aletini. en sonunda ondan alacam bi tane öle deniycem amk.yanlış hatırlamıyorsam 25-45 arası bişeydi.
hocam alıcaksan kahveci döküm al,25-30 liralık tenekelerden uzak dur,su deydiği an paslanıyor,nargilen zehir olur anlıcan,5 liralık tütünlerden de uzak dur.sonuçta keyif için içiyosun tadın da olsun ;)
-
Bende pipo konusu mu açsam? hmm..
-
Karpuz -böğürtlen bu ara favorim, nar-dut elma-nane'de peşinden geliyor, evde içiceksem al fakher üzümden baska birşey içmem.
He birde nargile istanbul'da beyazıt erenler nargile de içilir. -
mürid sitesidir
http://www.nargilem.gen.tr/severek içerim en son bi 5 liralık tütünlerden almıştım 2 kere denedim bayaadır içmiyorum soğuttu resmen al fahker tütün sordum biyere kilosu 50 tl yarım kiloluk paketlerle 25 tl ye dedi ama nette araştrdm gercek olamayablıomuş almadım kaldı ama gidip alıcam yakında.
rockes tarafından 14/Kas/12 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
istanbulda iyi nargile nerde satılır adres verebilecek olan var mı ? 4 tane amerikalı arkadaşım var nargile almak istiyolar ve iyi bişi olsun istiyorum..eminönünde var diye duydum ama detaylı bilgi vereblecek olan varsa çok iyi olur
-
şu anda yaptım içiyorum
-
kalteli bi nargile alabileceğim bi yer biliyomusun hocam ?
-
Hellaven bunu yazdı
kalteli bi nargile alabileceğim bi yer biliyomusun hocam ?
eminonu. bi dukkan vardi adini unuttum boyle meydana bakan tarafta kaliyodu carsinin disinda. konya nargile alirsin seri 30-40 lira biseydi.sise 5 lira felan derken toplarsin bitane.