Nargile Hakkında Bilgi-Birikim [Genel Konu]
-
Hemen hemen hergün anason içerim, el fakher hemde adam öldüren cinsinden :P
Bazen tütün kalmıo o zamanda cap veya el fakher üzüm + el fakher sakız
çoluk combalak akraba gelirse hafif olması açısından nane + limon + portakal söyleriz onlara ( aşkı memnu diolar bende oralet diyorum haha )
birde bizim burda karpuz manyakları var bir türlü sevemedim gitti
-
Genki bunu yazdı
Hemen hemen hergün anason içerim, el fakher hemde adam öldüren cinsinden :P
Bazen tütün kalmıo o zamanda cap veya el fakher üzüm + el fakher sakız
çoluk combalak akraba gelirse hafif olması açısından nane + limon + portakal söyleriz onlara ( aşkı memnu diolar bende oralet diyorum haha )
birde bizim burda karpuz manyakları var bir türlü sevemedim gitti
bu adam sanki benim nargileme kamera yerleştirmiş :)
ben ne yapıyorsam aynını yapıyor
-
Agalar iyi denilebilecek biçok şehir ve ülkede nargile içtim ama memleketim diye söylemiyorum Konya nargilede bi başka ya =)
-
Pekher bunu yazdı
Agalar iyi denilebilecek biçok şehir ve ülkede nargile içtim ama memleketim diye söylemiyorum Konya nargilede bi başka ya =)
Benim kafadan bir mürid daha :D
Konya cidden nargile konusunda bi başka ya. Sen nereye gidiyorsun hocam? Büyülü fener ve han'da takılıyorum ben ama son 1 senedir büyülü fenerde eski tadı alamıyorum.
-
pcdoktor636 bunu yazdıPekher bunu yazdı
Konya cidden nargile konusunda bi başka ya. Sen nereye gidiyorsun hocam? Büyülü fener ve han'da takılıyorum ben ama son 1 senedir büyülü fenerde eski tadı alamıyorum.
Varsa şekliniz demgaha bekleriz :)
-
underzero bunu yazdı
nakla ve elfakher 10 numaradir. severim severek icerim.
anlamadigim turlu turlu yerde icmeme ragmen ictikten sonra bas agrisi yapiyor bende.
karnim ac iken denedim ayni, alkol alip denedim ayni, sadece su ictim yine ayni
kozu kor olarak koyuyorum yine ayni.
ictikten sonraki gun bas agrisi yapiyor bende sebebini anlayamadim.
Ne kömürü kullanıyosun hocam?
Edit: Biri hanı, demgahı bide büyülü feneri tarif etsinde Konyaya gittiğimde içeyim.
MiqRoP tarafından 17/Ağu/13 15:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Fcuk bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıPekher bunu yazdı
Agalar ben ince minare ve büyülü takılıyorum ama demgahtada içtim orada fena değil.Normalde tütünün en iyisi büyülü fener.Yasaklar biraz sıkıntıya soktu açıkcası.Ama bigün beraber içelim nargile ya=)
-
Pekher bunu yazdıFcuk bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdıPekher bunu yazdı
Agalar ben ince minare ve büyülü takılıyorum ama demgahtada içtim orada fena değil.Normalde tütünün en iyisi büyülü fener.Yasaklar biraz sıkıntıya soktu açıkcası.Ama bigün beraber içelim nargile ya=)
Ben bi ara konya buluşması düşündümde kimseden ses çıkmadı,bu aralar ince minare'yi çok duyuyorum,en son 1-1.5 yıl önce gitmiştim baya kötüydü şuan nasıl bilmiyorum.
-
MiqRoP bunu yazdıunderzero bunu yazdı
nakla ve elfakher 10 numaradir. severim severek icerim.
anlamadigim turlu turlu yerde icmeme ragmen ictikten sonra bas agrisi yapiyor bende.
karnim ac iken denedim ayni, alkol alip denedim ayni, sadece su ictim yine ayni
kozu kor olarak koyuyorum yine ayni.
ictikten sonraki gun bas agrisi yapiyor bende sebebini anlayamadim.
Ne kömürü kullanıyosun hocam?
Edit: Biri hanı, demgahı bide büyülü feneri tarif etsinde Konyaya gittiğimde içeyim.
Demgah,ince minare,büyülü fener bunlar birbirine çok yakın. Kültürpark duraklarının hemen yan tarafında kalıyor.
Han biraz daha farklı yerde,meramda.
Selçuk üniversitesi eğitim fakültesinin hemen arkasında kalıyor han.
Edit:meram yeniyol üzerinde,evliyadan 1-2 dakika yürüme mesafesinde.
pcdoktor636 tarafından 17/Ağu/13 15:25 tarihinde düzenlenmiştir -
nargile swordfish'ten sorulur :R
öyle deyo bizim büyükler bi danışın :D
ya da gidin ısmarlarsın parası çok :P