Nargile Kömürü Yapımı
-
EpheSuS bunu yazdı:
-----------------------------
biz mangal kömürü ile yapıyorduk hocam çok uzun soluklu olmuyor birazda boğazı yakıyor ama idare eder :D
-----------------------------"Çok uzun soluklu olmuyor çünkü soluğu hastanede almaya çalışıyoz" :P Hocam keşke altına "bunu evde deneyemeyin her bünye kaldırmayabilir"yazsaydın :P:D
Tavla taşı şeklinde bi kömür var adını fln bilmiyorum onlar güzel oluyo.
-
kronik bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
biz mangal kömürü ile yapıyorduk hocam çok uzun soluklu olmuyor birazda boğazı yakıyor ama idare eder :D
-----------------------------"Çok uzun soluklu olmuyor çünkü soluğu hastanede almaya çalışıyoz" :P Hocam keşke altına "bunu evde deneyemeyin her bünye kaldırmayabilir"yazsaydın :P:D
Tavla taşı şeklinde bi kömür var adını fln bilmiyorum onlar güzel oluyo.
-----------------------------güzel olmuyo o tavla taşı şeklinde olan.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hocam burda Avcılarda çok kalite tütünü olan bi cafe var.. Baya alışveriş yapmıştım.
-----------------------------Lara mı ??
Cafedeyiz mi ?
nerde.. :D -
mangal komuru kullan :D zehirlemıyo tecrubelıyım :D
-
nightprince44 bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
Hocam burda Avcılarda çok kalite tütünü olan bi cafe var.. Baya alışveriş yapmıştım.
-----------------------------Lara mı ??
Cafedeyiz mi ?
nerde.. :D
-----------------------------Marpuç ve Bodrum kafe..
-
BarX bunu yazdı:
mangal komuru kullan :D zehirlemıyo tecrubelıyım :D
-----------------------------Bunu farklı bi eleman sanmayın beraber denedik :K Hiç bi bok olmuyo çabuk bitiyo köz ama bi 10 dakika çok iyi götürüyo boğazını delip geçiyo adamın :D
Edit : Barış şunun olayı neyse cafeden öğrenelimde hafta içi bidaha içelim şundan tütünler piç oldu reçel diye yiyecek evde adam açlıktan muzluyu :D