folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nargileden Taktikler

Nargileden Taktikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    yok ben irandan gelen farklı bir kömür kullanıyorum manyak bi kömür, çakmakla az yakıyorsun sonra 2 saat sömüyor. şu mantar tabancaları vardı eskiden onların mantarıyla aynı şekilde ama büyük tabi..  ben ığdırdayım buraya nahçivandan irandan felan kaçak geliyor böle şeyler bi kolisi 4 ytl :) beni  1 yıl götürüyo hemen hemen hemen.. bi tütün çeşitleri var, kavun karpuz portakal, maydanoz, elma, bilemmne  :) benim tercihim elma.. zevkli olsun diyenle riçin en iyisi güzle yapılmış bir nargilede elmalı içmek ama yok ben yıldızlar üzerinde sek sek oynamak istiyorum diyenler için ise nane kapicino(yanlış yazabilirm :) okunuşunu ayzdım ne ne boksa artık)  kahve güzle kokması içinde biraz çilek, su yerinede buz gibi süt koyarsanız tammdır.. ama ayarı iyi yapmak lazım bu karışım herzaman güzle olmuyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Abi evde şahane olur tahminimce amk seneye inşallah kaçıp gitcem eve çekeriz arkadaşlarla nargileyi ahey ahey:D okurum bu konuyu ona göre alırım nargileyi

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

SWAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    wert katılıyorum evde cok zevkli oluyo ama nargileyi mangal komuruyle icmiyosunuz demi??

mangal kömürüyle içiyoruz ne olduki senin margile kömürü dediğin şeyle ne farkı var nargile kjömürü sadece sıkıştırılmış okadar 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    hoca naptın sen mangal komurunu icine cekerek surekli kor halinde tutmak icin baya bi cabalaman lazım...Cigerine yazık valla.Nargile komurleri daha kolay tutusan cinsten olup nargileyi sondurmemek icin kozle cebelleşmene gerek kalmaz..Mangal komuruyle icilmez demiyorum ama ozel komurle icitigin tadı ve zevki vermez...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Valla $imdi bizde nargileden geldik ak :D Exca,protesto,reflex,pit10din,zamansehri,Kreston :D  amk kafam çatlıo :P neyse bendede esrar dedenin nargileyle alakalı yazıları vardı buraya tek tek c/p liceeme :D link veriorum ordan okursunuz :D

http://varoslar.com/a/index.php?board=23.0 aha burda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

SWAT bunu yazdı:
    hoca naptın sen mangal komurunu icine cekerek surekli kor halinde tutmak icin baya bi cabalaman lazım...Cigerine yazık valla.Nargile komurleri daha kolay tutusan cinsten olup nargileyi sondurmemek icin kozle cebelleşmene gerek kalmaz..Mangal komuruyle icilmez demiyorum ama ozel komurle icitigin tadı ve zevki vermez...

yok hoca bazı mangal komurleri var farklı ağaçtan yapılıyor herhalde sönmüyor aynı nargile kkömürü gibi bırak sabaha kadar yanar ama çok cebelleştiğimide hatırlıyorum :D 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    zaygo dogru diyor valla en kralı ot
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    ne sigara nede nargile:D En iyisi ot:D Sarıcan otu  yanındada bob marley müziği :D No women No cry
    hocam işi biliyorsun : ) aynı fikirdeyim

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Octavio
    Octavio's avatar
    Erkek

Eğer müridlerden bahreyn tütün almak isteyenler varsa bi yer buldum.Fakat dükkanın telefon numarasını arıorum şuan.Eğer Ankara ' lı müridler varsa özel msj ile iletişime geçsin dükkanı tarif edeyim...

Toplam Hit: 6447 Toplam Mesaj: 20