Nargileden Taktikler
-
yok ben irandan gelen farklı bir kömür kullanıyorum manyak bi kömür, çakmakla az yakıyorsun sonra 2 saat sömüyor. şu mantar tabancaları vardı eskiden onların mantarıyla aynı şekilde ama büyük tabi.. ben ığdırdayım buraya nahçivandan irandan felan kaçak geliyor böle şeyler bi kolisi 4 ytl :) beni 1 yıl götürüyo hemen hemen hemen.. bi tütün çeşitleri var, kavun karpuz portakal, maydanoz, elma, bilemmne :) benim tercihim elma.. zevkli olsun diyenle riçin en iyisi güzle yapılmış bir nargilede elmalı içmek ama yok ben yıldızlar üzerinde sek sek oynamak istiyorum diyenler için ise nane kapicino(yanlış yazabilirm :) okunuşunu ayzdım ne ne boksa artık) kahve güzle kokması içinde biraz çilek, su yerinede buz gibi süt koyarsanız tammdır.. ama ayarı iyi yapmak lazım bu karışım herzaman güzle olmuyor
-
Abi evde şahane olur tahminimce amk seneye inşallah kaçıp gitcem eve çekeriz arkadaşlarla nargileyi ahey ahey:D okurum bu konuyu ona göre alırım nargileyi
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------
wert katılıyorum evde cok zevkli oluyo ama nargileyi mangal komuruyle icmiyosunuz demi??
-----------------------------mangal kömürüyle içiyoruz ne olduki senin margile kömürü dediğin şeyle ne farkı var nargile kjömürü sadece sıkıştırılmış okadar
-
hoca naptın sen mangal komurunu icine cekerek surekli kor halinde tutmak icin baya bi cabalaman lazım...Cigerine yazık valla.Nargile komurleri daha kolay tutusan cinsten olup nargileyi sondurmemek icin kozle cebelleşmene gerek kalmaz..Mangal komuruyle icilmez demiyorum ama ozel komurle icitigin tadı ve zevki vermez...
-
Valla $imdi bizde nargileden geldik ak :D Exca,protesto,reflex,pit10din,zamansehri,Kreston :D amk kafam çatlıo :P neyse bendede esrar dedenin nargileyle alakalı yazıları vardı buraya tek tek c/p liceeme :D link veriorum ordan okursunuz :D
http://varoslar.com/a/index.php?board=23.0 aha burda -
SWAT bunu yazdı:
hoca naptın sen mangal komurunu icine cekerek surekli kor halinde tutmak icin baya bi cabalaman lazım...Cigerine yazık valla.Nargile komurleri daha kolay tutusan cinsten olup nargileyi sondurmemek icin kozle cebelleşmene gerek kalmaz..Mangal komuruyle icilmez demiyorum ama ozel komurle icitigin tadı ve zevki vermez...
-----------------------------yok hoca bazı mangal komurleri var farklı ağaçtan yapılıyor herhalde sönmüyor aynı nargile kkömürü gibi bırak sabaha kadar yanar ama çok cebelleştiğimide hatırlıyorum :D
-
zaygo dogru diyor valla en kralı ot
-
ZaYGo bunu yazdı:
ne sigara nede nargile:D En iyisi ot:D Sarıcan otu yanındada bob marley müziği :D No women No cry
hocam işi biliyorsun : ) aynı fikirdeyim -
Eğer müridlerden bahreyn tütün almak isteyenler varsa bi yer buldum.Fakat dükkanın telefon numarasını arıorum şuan.Eğer Ankara ' lı müridler varsa özel msj ile iletişime geçsin dükkanı tarif edeyim...