NASA: 2013"Te Uzaylılarla Buluşacağız
-
essah mı la??
-
Buluşmayı boşver, nezaman saldırıyoz nezaman adamların gezegenini ele geçirecez ondan haber versinler :) ama daha ışın kılıçlarımız ve lazer silahlarımız yok :(
-
Teorik de olsa uzaylıların olduğuna inanılması eninde sonunda insanoğlunu bi sonuca götürecektir. 2013 olmasın da 2023 olsun. bizim Cumhuriyet kutlamları için iki uzaylı hatun çağırırız :))
-
zaten geçenlerde şöyle bi şey okumuştum: evrendeki tek uygarlık insanlıksa büyük bir yer israfıyla karşı karşıyayız :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Bu da benim teorim :P
2012'De maya takvimine göre dünyanın sonu geliyore. Ama biz 2013'te ince uzun kafalı büyük siyah gözlü uzaylılarla tanışıcaz. Daha sonra anlaşmazlığa düşücez bize 3-5 tane nükleer füze atıp ortadan kaldıacaklar. Daha sonra dünya evrim geçirecek uzaylılar buralarda yerleşim yerleri yapıp sömürecekler :D
-----------------------------La adamlar disklerle uçuyo havada saniyede bilmem kaç ışık hızı falan.Nükleer füze yoktur onlarda olsa olsa plazma ya da intergalaktik balistik revüzyonu gibi bişey vardır :DD
-
Demek ki ben nasadan daha girişimciymişim arkadaş.
Benim uzaylı arkadaşım var bi dane. Adı da halit :|
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------amk adamların dediği tek hücreli canlılar falna bu adamlar uzaylı diyor.
Tek hücreli canlıdan uzaylığı çıkartan bi medyamız var.
-----------------------------tek hücreli canlı varsa insansı bir varlık da vardır.
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------Ya bence uzaylılar var da bi b*ktan anlamayan çiftçi ilkel topluluklar halindeler... Ya da bizim kadar gelişmişler anca uydularına ayak basıyorlar
-----------------------------bncede öle bşi böle cins cins yaratıklarla hayvancılık yapıolar mesala at tavuk arası bşi war günde 24 yumurta verio taşımacılık yapıo vs.
-
Medyada amma atmış, Yalancı Top Olsun.?
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Medyada amma atmış, Yalancı Top Olsun.?
-----------------------------Abi senin su yorumlarina hastayim :D