NASA: 2013"Te Uzaylılarla Buluşacağız
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------
Medyada amma atmış, Yalancı Top Olsun.?
-----------------------------Abi senin su yorumlarina hastayim :D
-----------------------------Ehheh Onlar Zaten Yuvarlak Bilmiyenmi var.. :D
-
NASA daogru bir olayi yanlis bir sekilde anlatmis. a.kodumun ibneleri yha :S Onumuzdeki birkac yil icinde ne oalcagini hepiniz goreceksiniz arkadaslar. 2013 Boyut atlamanin tamamen gerckelerstigi tarih olacak. (bkz. Schuman Resonance).
yeterli bilince ulasmis olanlar ne demek istedigimi anlarlar ;)
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Yalancının .... !
-----------------------------muhauhaua auhauha puauhauha
:D:D koptum
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------amk adamların dediği tek hücreli canlılar falna bu adamlar uzaylı diyor.
Tek hücreli canlıdan uzaylığı çıkartan bi medyamız var.
-----------------------------tek hücreli canlı varsa insansı bir varlık da vardır.
-----------------------------hocam zamanında tek hücreli canlılar vardı dünyada ama biz yoktuk :)
du bakalım ne olcak.Tek hücreliler bizim vücutlarımızı mı ele geçircek :P
-
derin mevzu bu:) 2012de yeni bir dünya düzeni oluşacağı söyleniyor.bende öyle olacağını düşünüyorum.garip garip tesadüfler oluyo .hayırlısıyla şu 2012yi bi atlatsaydık.
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------NASA daogru bir olayi yanlis bir sekilde anlatmis. a.kodumun ibneleri yha :S Onumuzdeki birkac yil icinde ne oalcagini hepiniz goreceksiniz arkadaslar. 2013 Boyut atlamanin tamamen gerckelerstigi tarih olacak. (bkz. Schuman Resonance).
çok iyi anlıyorum :D evet olay yanlış aktarılmış.sadece var olan düzen değişecek o kadar.bu bizim açımızdan iyi birşey gibi geliyor.top falan olayları kaba tabirler.olayı nasıl oluyorda dalga merasimine çeviriyosunuz anlamıyorum. -
nickimyok bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------NASA daogru bir olayi yanlis bir sekilde anlatmis. a.kodumun ibneleri yha :S Onumuzdeki birkac yil icinde ne oalcagini hepiniz goreceksiniz arkadaslar. 2013 Boyut atlamanin tamamen gerckelerstigi tarih olacak. (bkz. Schuman Resonance).
çok iyi anlıyorum :D evet olay yanlış aktarılmış.sadece var olan düzen değişecek o kadar.bu bizim açımızdan iyi birşey gibi geliyor.top falan olayları kaba tabirler.olayı nasıl oluyorda dalga merasimine çeviriyosunuz anlamıyorum.
-----------------------------BKZ. GALACTIC FEDERATION OF LIGHT
-
nickimyok bunu yazdı:
Dj_Lethal bunu yazdı:
çok iyi anlıyorum :D evet olay yanlış aktarılmış.sadece var olan düzen değişecek o kadar.bu bizim açımızdan iyi birşey gibi geliyor.top falan olayları kaba tabirler.olayı nasıl oluyorda dalga merasimine çeviriyosunuz anlamıyorum.
-----------------------------Medya Gerçekçi Yayın yapmadığı Zaman Top Gibi Yuvarlak yada Dansöz Gibi Kıvırtır Deyimleri Kullanılabilir... Medyanın Ciddiyeti hususuna Atıftır. Evet Gayet Argo Bir Söz Olabilir ama Medyanın Saçmalamalarının yanında Masum Bir Argo Gibi Ne dersin.?
-
Shockman hucam, medyayi kontrol edenler zaten illumunatistler. adamlar dunyayi kandirmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. daha nekadar gizleyecekler UFOlarin dunyayi yillardir ziyaret ettiklerini. agzimi acmiycam diyorum illa NASA NASA NASA a.k resmen kil oluyorum bu isme yha. gelmis bana uzay istasyonunda cekilmis bir ufo videosuna ildiz onlar diyo. baska bir nasa gorevlisi baglaniyo, mercek yansimasi diyo. hangisine inanacaksin. adamlar yalan soylerken suratlari cok komik oluyo. nasanin ufolar haakindaki tum acaiklama videolarinda konusanlarin suratlarina dikkat edin. cocuk kandiriyolar sanki amk
-
Ne zaman bir tarih verdiler o zaman işin kolpa olduğunu anlayın...
Şu ana kadar tutturabildiklerini görmedim ben :O