Nasıl Anlatıcağımı Bilemiyorum ( Hayat Yavaşlıyor )
-
Bunun tam terside var psikoloji literatüründe fantomism diye geçer hayat çok çabuk akışkan renkler halinde akar ayrıntı görmek mümkün değildir seninkinin adını bilmiyorum yarın sorarım istersen ama tedavisi olan basit sayılan daha çok psikiyatrik vakalardan sayılıyor özetle: ilaçla tedavisi var.
-
Adrenalin.... ben ilaç kullanıyorum kullanmadığımda çok agresif oluyorum ve titremelerim başlıyo ayrıca her şey olduğundan daha ağır geçiyo gözümün önünden.
-
doktora gözük hocam. vücutttaki adrenalin salgılayan hücreler çalışmıyor muhtemelen. takviye adrenalin vs bir şeyler işte tam tıp dilinde nasıl denir bilmiyorum ama sende aynı demir vs gibi adrenalin üretme azlığı var
-
ya ben bişi anlamadım yani zaman mı yawaş geçio gibi oluo yoksa ağır çekimde mi görüosun kafam karıştı :S
-
wanted filmini izle o cocuktada oyle oluyor
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
wanted filmini izle o cocuktada oyle oluyor
-----------------------------evet sana kesinlikle katılıyorum bu arkadaş wanted'ı izlemeli :D
-
bende son bir haftadır çok sık olağan dışı şeyler görmeye başladım.
biran başımı kaldırıyıorum sanki havadan masaya su akıyor ama bi iki saniyelik bişi.
yada yanımdan biri geçiyor. sonra duman gibi hafiflece soluklaşıp kayboluyor..
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
biran başımı kaldırıyıorum sanki havadan masaya su akıyor ama bi iki saniyelik bişi.
ya bende de 2 haftadır halüsülasyon görme gibi bi sorun war ama anlattığı farklı bişi sanırım -
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------hepimiz x-men iz hepimiz mutantız ;)
-
Flower bunu yazdı:
Git össye çalış sbs ye çalış aq. Millet zaman bulamıyor. Hazırdan fırsat bulmuşun imkan varken birde dırdır ediyorsun. Ağzımı bozdurtacak böyle insanlar.
-----------------------------Kimsin lan sen skik ? Adam problemini paylasmis. Eger insanlarin sikintilarina ortak olmasini bilemiyorsan Tbt'den cek git.