Nasıl Anlatıcağımı Bilemiyorum ( Hayat Yavaşlıyor )
-
hocam tam bu sırada binadan aşağı atlasan belki yavaş düşersin :X
-
Tanrı sana slow motion efekt vermiş. hepsi bu...
-
amk bende de hızlanmıştı !!! tıpkı 2. Dünya Savaşı belgeselleri gibi karşımdaki insanlar hızlı hzlı yürüyüp konuşuyorlardı. Dalga geçmeyin çucukla insan kafayı sıyıracak gibi oluyor! Ben bu olay olunca psikoloğa gittim hacı 3 ay , sonra bi daha olmadı.
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
Tanrı sana slow motion efekt vermiş. hepsi bu...
-----------------------------asködnasjkbdnakjsak :D
Hoca naptın ya.. Koptum burada :)
-
abimle uzay yürüyüşü yaparkende böle oluyordu sanki zaman geçmiyor pazartesiden cumaya 50 yılmış gibi oluyordu.
marsa gidip geliyoduk, yolda meşkale oluyordu bize
kendine bir hobi edin.
-
ben 8-9 yaşımdayken oluyor idi bu anlattıkların..bir yoğunlaşma geliyor ve bu yoğunluk zaman kavramını yavaşlatıyor idi :) esrar çekince aynı hisle aynı hezeyanı yaşıyorsun..hezeyan diyorum çünkü o zamanlar bile hatırlıyorum bi kaygı duyuyor idim :D
-
wanted filmindeki herifde oluyodu öyle mi oluyor ? :D
-
aksine göz açıp kapayıncaya kadar seneler geçiveriyor..
-
Bilgisayar başında içine daldığımız sanal dünyadan biraz olsun sıyrılıp,realiteye karışmayı başarabilsek bu tür sorunlarla hiç karşılaşmayacağız aslında.Git bir spor salonuna falan yazıl,büyük kitap mağazalarını gez muhakkak ilgini çekecek bir şeyler vardır.Farklı alanlara yönel
Düzenleme:Kemal Paşa'nın da söylediği gibi : “Türk çocuğu ecdanını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.”