Nasıl Bir Evlilik Teklifi Yapardınız?
-
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle şunu söyliyim kız arkadaşım ile evlilik kararımızı aldık ancak henüz evlenme teklif etmedim.
Forumlarda aradım ancak bulamadım iyi bir evlilik teklifi nasıl yapılır?
Aklımda bir fikir vardı dizilere bile düşmüş o yüzden vazgeçtim.
Bütçeyi abartmadan 500-1000 TL lik bir bütçe ile nasıl bir evlilik teklifi yapılabilir süpersonik fikirlerinizi bekliyorum hatta ihtiyacım var.
dipnot: tek taşını aldım.
-
Bekle yazacağım birazdan bi işim var döneceğim sana burayı düzenlerim.
Edit: Birader bak ben normalde herkese söylemem bunu çünkü bir şeyi herkes yaparsa tadı kalmaz benimde 4 yıllık bir kız arkadaşım var şu üniversite bitsin hemen evlilik teklifi yapacağım aklımda bu hayalim var yani bu şekilde teklif edeceğim onu sana söyleyeyim sende yapabilirsen şahane olur.
Yengemi al bir sinemaya götür tamam mı. Ama öncesinde şunları yap. Götüreceğin sinema salonuyla anlaş, ne kadar para istiyorlarsa artık boyun eğersin ama öyle çok fazla tutmaz 50 kağıda kapat bu işi :) deki farklı birşey olsun siz de buna vesile olun de adamlara damardan gir yani :) Şöyle bir video hazırla. Tabi videoda sen varsın arkada duygusal bir müzik
= Sevgili izleyenler, iki dakika zamanınızı alacağım bu durumdan dolayı özür dilerim. Şu an bu skeçi benimle birlikte izlemekte olan biricik aşkıma atfen söylüyorum. Sevgilim, benimle evlenir misin?
Tabi bunu gören yengemiz şaşkınlıktan çılgına dönecek, salonda ne kadar insan varsa alkışlayacak sen çıkarıp yüzüğü vereceksin. Hayal etmesi bile güzel :$ Demek istediğimi anladın mı kardeşim :) Başarılar dilerim, bir davetiye de bize gönderirsin heralde :D
-
ben bi video izlemişdim nerde bılmıyorum tam olarak adam boyle toplamıs arakdaslarını falan kızlı erkekli bi grup teras gıbı bı yerde dans edıyo pankart acılıo bı yerden dans ederken benımle evlenırmısın falan o arada havai fişekşler patlıyo şimdi tam anlatamadım ama ordakı ortam superdi :D bana yapılsa ben bile kabul ederım teklıfı :P
-
tek taşı aldın kaç karat kaça aldın? :)
a.q kız olmak var ha :)
bu ara tek taşı icat edenin a.q
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D valla öyle, bu devirde kız olacaksın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------18 ayar beyaz altından döküm tekniği ile yapılmış ve düz cila atılmış bu yüzükte toplam yuvarlak kesim 0.8 karatlık pırlanta bulunmaktadır.
-
GebesH bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------18 ayar beyaz altından döküm tekniği ile yapılmış ve düz cila atılmış bu yüzükte toplam yuvarlak kesim 0.8 karatlık pırlanta bulunmaktadır.
-----------------------------Birader okudun mu benim öneri mi :)
-
GebesH bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ee asıl önemli kısmı yazmamışsın kaç kuruş (kuruş burda lafın gelişi söylenmiştir)
-
@Paragrafi
Benim fikrimde buydu uzun zamandır planlıyordum video çekimlerimiz hatta sinema salonu bile hazırdı bir dizi de böyle bir evlilik teklifi yapıldığını öğrendim o yüzden vazgeçtim hatta bu fikrimi kendisine de belirttim öyle bir şey yapmayacağımı biliyor şuanda.
@DJ_Alper
söylenmez ayıp...
-
GebesH bunu yazdı:
@Paragrafi
Benim fikrimde buydu uzun zamandır planlıyordum video çekimlerimiz hatta sinema salonu bile hazırdı bir dizi de böyle bir evlilik teklifi yapıldığını öğrendim o yüzden vazgeçtim hatta bu fikrimi kendisine de belirttim öyle bir şey yapmayacağımı biliyor şuanda.
@DJ_Alper
söylenmez ayıp...
-----------------------------hoca yenge forumumu takip ediyo? bende 6-7 aya kadar alacağım soruyom pm at yada :)
-
sinema mevzusu bir dizi de vardi askini ilan etmek icin anlasiyordu sinemaci ile