Nasıl Bir Evlilik Teklifi Yapardınız?
-
hocam inşAllah bende o seviyeye gelirim ama şuan o seviyenin yanından bile geçmiyorum ben ünüverssitenin bitmesini felanda düşünmüyorum kabul edeceğini bilsem şuan teklif ederim neyse bence en güzeli onla olan hikayeni içine duygularınıda katarak bir kitap haline dönüştür şöle 3-5 sayfa herşeyin tarihi olsun mümkünse saatiyle ve sonra kıza kitabı al oku diye verdiğinde sonunda o günün tarihi yazsın ve öle teklifet işte sen anladın onu yüzükte kitabın kapağından çıksın ama son ana kadar gözükmesin kız okusun öle gözüksün her neyse bence öyle yap ha bide biraz romantik bir yer olsun aslında evdede olur ama ozaman başka kimse olmasın
-
hpham götür akşam tan konseri war avcılarda bi barda tan'a duygusal bi şarkı söylemesini rica et o sırada garsona ver bi kagıt içinde benimle evlenirmisin yazan tam o şarkıda garson getirsin kagıdı kıza versin ve seni işaret ederek bu size geldi. desin o kagıdı açınca o sırada çıkar yüzügü :D kabul etmezse :D anlamıodur aştan çılgınlıktan ederse bütün tbt dügündeyiz
-
- evet, ben de uzun suredir bu konuyu acmak istiyordum.
- hangi konu..
- iliskimiz... sanki artik eski nesesi kalmadi.
- (kizin gozleri dolmaya başlar)
- her yolu denedik ama olmuyor..
- (gozler dolar, dolar...)
- belki de bizim icin hayirlı olan bu degil.
- (gozunden bir damla yas gelene kadar devam edilmeli bence)
- boyle devam edemeyiz...
- (aha da yas geldi)
- evlenelim artik...
aglayarak boynunuza sarilmazsa gelin yanima ben sarilcam soz...alıntı :D
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
- evet, ben de uzun suredir bu konuyu acmak istiyordum.
- hangi konu..
- iliskimiz... sanki artik eski nesesi kalmadi.
- (kizin gozleri dolmaya başlar)
- her yolu denedik ama olmuyor..
- (gozler dolar, dolar...)
- belki de bizim icin hayirlı olan bu degil.
- (gozunden bir damla yas gelene kadar devam edilmeli bence)
- boyle devam edemeyiz...
- (aha da yas geldi)
- evlenelim artik...
aglayarak boynunuza sarilmazsa gelin yanima ben sarilcam soz...alıntı :D
-----------------------------ha s..ktir be rıfat abi aynısı kız bana yaptı ama harbiden yaptı ve ayrıldık anasını satım ...
-
Enteresan fikirler çıkıyor ortaya, daha neler çıkıcak merak ediyorum.
Zaman git gide daralıyor benim için önümüzdeki yaza düğün var sınırsız alkole dalıcaz hep birlikte.
Hadi çıkarın fikirleri ortaya saklamayın.
-
Restoranta götür. Yemeğin içinde yada herhangi birşeyin içinden Benimle evlenir misin yazısı yada çorbanın içinde yüzük çıksın... Sende kurtul bizde kurtulalım...