Nasıl "İngilizce" Öğrenebilirim ?
-
film ilerleme kaydetmiş ve artık kulak aşinalığı ve telafuz için gerekli kişiler içindir.Adam gramer bilmeden kelime bilmeden nasıl anlıcak ney nedir.
-
aslında pen friend bulabileceimiz bi site olsa çok makul olurdu.benim ingilizcem var ama çok daha ileri seviyelere taşımak için pen friend lazım.o hazırlıkta gördüğün ingilizce sana yetmeyecek..kendin geliştirmen gerek
-
takipteyim her zamanki gibi lan :|
-
gecen yil boyle bir konu acmistim bie yil gcti hala belim dogrulmuyor dersten.
-
Grammer temeldir. Temelsiz bina çöker. İlk depremde gidersin...
Önce grammer şart. Grammer demek kalıplaşmış kelimlerle, cümlelerle konuşmak değildir, konuşmasını bilmektir.
Grammer öğrenmezsen : ben gittim, ben giderim, gidecektim, gitmeliydim, gitmiştim, gitmem, gideceğim, gitmem lazım, gitmesemde olur, eğer gidersem, eğer gitmseydim, gittiğimde vs.... gitmk filini çekimlemeyi sadece konuşarak mı öğreneceksin ? Sen çok zeki olabilirsin ama herkes o kadar zeki değil.
-
türkçe altyazılı ingilizce dizi izle, hafif bi ingilizce temelin varsa
-
şarkı ve hikaye çevirileri oku. cümleleri değerlendir. yabancı filmleri izleyerek, şarkıları dinleyerek de dil akışkanlığı elde edebilirsin bence. kulak aşina olunca, dil de zoraki o şekilde söylüyor ^^
-
uzunca bir gramer süresi bu birazda sana kalmış vede kelime haznenin ne kadar dolu olduğuna kalmış
bir yandanda sıksık tercüme yap kitap çevirileri,altyazılı filmleri izle altyazıyla
konuşmaları senkron şekilde takip et,bilen insanlarla sıksık y.dil konuş özellikle yabancılarla
bu senin farklı şiveleride görmeni ve anlamanıda sağlayacak.sadece başlarda biraz heyecan
olur ve birazcık tutuklur olur ama aşarsın.sürekli pratik işin reçetesi aslında
birde çeviri yaparken ilk defa gördüğün kelimeleri ayrı bir kağıda not al boş zamanlarda atıyorum
otobüsteyken ,moladayken v.s.. tekrar eder ezberlersin.zamanla görürsün faydalarını
-
Hepiniz bi laflar anlatmışsınız ama hepsi gereksiz.Niye derseniz bu adam niye böyle bir soru sormuş? Okul için okuldaki ingilizce ne için iş için işteki ingilizce neye gerekli yazışmalara ve konuşmalara.Gidip yurt dışında arkadaşıyla veya skypetan yabancı biriyle konusmucak ki laf olsun diye.
-
kola içmek ister misin diye bi soru soramayan arkadaşım hazırlıkta 90 puan ile geçti okumadan
adamın karşısına rus koyduk ingilzice konussunlar biliyo diye cocuk me has to get home may mom calling me than befro so i musting to going to home gibi şyler sölüyodu ahaha