folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nasıl İşgal Edildik?

Nasıl İşgal Edildik?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bende karşılaştım özellikle lise 3de ve devamında.1 yıla kadar Lanet olsun yaşadıklarıma diyorum hergün. uyandığımda anladım herşeyi tbt de 2006 da takip etmeye başladım 1 yıl sonra üye oldum. ilk zamanlar feytullah düşünceli birisi olarak görüşlerimi yazardım hatta underzeroda hatırlar...Tekrar beni derin uykudan uyandırdığı için underzero ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum... lakin özel hayatımı burda açmak istemiyorum. açarsam bütün feytullahcılar polise şikayet edebiliyor...bi forumda feytullah gülen cemaati saplantısıntan vazgeçin diyen birisi vardı...dinci bi forum değil...bunun üzerine cevap yazdım. Türkiye cumhuriyeti şeyhler dervişler memleketi olamaz diye. banlandım..gerekçeyse T.C aleyhinde propaganda yapmakmış. la noluyo dedim ülke kimin ülkesi kime propaganda oluyor..şaşırdım.Uyanın arkadaşlar uyanın kimsenin maşası olmayın.fikri hür vidanı hür demişya ulu önder işte onun gibi özgür düşünceye sahip olun.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Bu yazıyı yazan arkadaşı Gerçekten Tebrik Ediyorum..

Ben de yaşadıklarımı anlatıcam Müsait bi zamanda.. (aklım Kurtlar Vadisinde o yüzden :) )

* Bu konu üstte kalmalı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkknight
    darkknight's avatar
    Erkek

Ya şimdi bana içinden küfredenler bile çıkabilir ama dediğim gibi o kadar fazlalarki, elleri öyle yerlere uzanıyorki;

Bazen kendime artık çok geç diyorum..yani inşallah öyle değildir.

Son Kozum Olsun Zorda Sukunet...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

darkknight bunu yazdı:
    -----------------------------

Ya şimdi bana içinden küfredenler bile çıkabilir ama dediğim gibi o kadar fazlalarki, elleri öyle yerlere uzanıyorki;

Bazen kendime artık çok geç diyorum..yani inşallah öyle değildir.

Hiç bi şey için geç değildir Dark !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kaligula bunu yazdı:
    Varg bunu yazdı:

siz fetoşun nursinin boklarını arayacağınıza

pkk nın ergenekonun peşine düşün 

ilk önce dost görüneni bitir de diğeri zaten belli dağda duruyor.

varg önce dostum dostuz beraberiz diyip yan çizenleri temizliceksin. bu konuda kaligula sana katılıyorum.

ilk meclis toplatıların düzenlendiği yer unuttum adını. zenci düzenliyor ve barışı saygıyı vs konuşmalar tertipleniyor. ve sonra tüm dünyadan bu zenciye tebrik kartları hediyeler gönderiliyor. hepsi kabul ediliyor. sadece ve sadece turgut özalın gönderdiği tebrik mesajı kabul edilmiyor. geri gönderiliyor.

ne yazıyor biliyormusun ? sizin samimi ve içten söylediğinize inanmıyorum.

doğruda söylemiyor değil her gün içimizde birbirimizi kesiyoruz biçiyoruz. daha suriyeye baş kaldıramayan tayyibin ergenenekon davasına da dudak uzatacak adamlar değiliz. burda anlaştık dimi varg

@kaligula hajı sen mahsun kırmızıgülün filmini izlememişsin belli .

dağdaki ne diyor biliyormusun bu dağlar bizimdir. karşıdaki diyor asker sizi vurur. dağdaki dedeleri dedesinin dedesi orda orası onların herşeyi orayı bırakıpta nereye gidicekler .. sen koruyamamışsın adamlar orda o dağı koruyor. adam orda aç gidiyor paralı evlerden vereceksin diyor . mecbur vericeksin. verdikten sonra bunlar pkk vurun ! mantık alıyomu ?  a.q bir tane fabrika açsanıza oraya bir tane ya yetiyo ya. çimento fabrikası açsınlar ya.  benim memleketim sinopta açlık sınırı olmasaydı benim a.q istanbulunda ne işim olurdu? bide burdan bak hajı.

sen kurtaramamışsın adam kars tan kalkmış çanakkeleyi kurtarmış. sonra çıkıpta dağdaki dağda duruyo gidip vuralım da diyemessin. dağdaki de kardeşimizdir dağda olmayanda.

senin gibi düşünceler sayesinde memleketimiz bu vaziyeti almış durumda..

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 2554 Toplam Mesaj: 16