Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Nasıl Olucak ßu İş ( Aşk Hesaaaaaaaaaaaaaaßı)
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
Şimdi ßenim ßi Kankam Var.. Onunda ßi Kankası Var ve onunda ßi Kankası var ve Onunda ßi Kankası Var ve Bu Bi kız :) ßen ßu Kızı NasıL ayarLıcam ? muahaha Ya Yokki ßöLe ßi ModeL Mevzuya ßak ya..
NasıL oLucak ßen ßu Kızı Hiç Görmedim :) muahahah
heLp me :P pLease :P -
kardes şimdi o kızı ne manada istedigini sorayım sonra sana gerekli acıklama tarafımdan yapılacaktır...
WaLLaaaa! -
tanımadığın birisini nasıl istiyebilirsinki
-
1. o kızLa cıkmak istiyorum :))
2. Tanımıyor deiLim sadece Görmedim :)))) oLay bu :Pp
O kızLa cıkmam Lazım :)))) -
şimdi sen bu kızı hiç görmedin dimi kankalarından birisi sana kızı anlattı ve sende söylenenlere göre kızın çok güzel olduğunu düşünüyorsun ve bu kızla çıkmak istiyorsun hım işin zor be ilk önce kızla tanışmaya bak eğer tanışa bilirsen tekrar buraya gel ve bu başlığın altına yaz, Adım Adım ilerlicez çünkü ilk adım Tanışma, ikinci adım Sinema veya Cafe Teklifi, üçüncü adım Çıkma Teklifi, dördüncü adım artık sevgilisiniz :) ilk adımdan başlayalım bi şekilde hatunla tanış, tanışma ortamını iyi ayarlaman lazım ayak üstü olabilir ama muhabbetiniz kısa sürecektir bunun yerine takıldığı cafe veya benzeri biyer varsa oralara takılmaya başla ve yanlız bulduğun bi vakit yanına git ve oturup tanışmak istediğini söyle vs.vs hadi göreyim seni sen aslansın :P
-
Ya Herşeyini ßiLiorum ama sadece Görmedim o kadar..
Oda benim Herşeyimi ßiLiyor ve Oda beni Görmedi.. -
galiba bu delikanlı kiz ya ondan cıkmak istiyo
-
kızı gör ondan sonra cık kız ya çirkinse sakın bide boynuz yeme benim gibi ha kıza yüz verme yoksa ????
-
nere cıkcaksınız agacami yoksa merdivendemi :P
ne cıkmasi ya bos wer sevme cıkma asık olma yanarsin :) -
Ya ben Bu Kızın Dütün sıkıntıLarını BiLiorum Yani kişiLiğini feLan sadece Benden Kaçmasından Tırsıyorum o kadar Kaybetmek zor oLucak yani öLe bişe oLursa
offf offfff -
gönül bu ak'ada konar kankanın kankasının kankasınada
Toplam Hit: 14503 Toplam Mesaj: 72