Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Nasıl Olucak ßu İş ( Aşk Hesaaaaaaaaaaaaaaßı)
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
Euheuheueueueueheuhue YoK canım KuPam Daha deiL ama yakında aLdaticam ehueuheehe :Ppp askim askim Ya.. DeSiGNeR Reis ßenim anLamadığım Şey Onun Karşısına cıkınca ßenden Tırsması ne biLim ßenim Hareketlerden feLan etkilenir orasını anLadım ama biLmiom işte offfff offfffff :) nasıL bir araya geLicez ki :) Korkup Kaçmasın benden Ahahah :P
-
afferin şöle yola gel bakim kikikikiikiki
merak etme sen yaf..ama designer in dediği gibi kızı az gıcık sinir et..o zaman kollarına düşer -
lan olum adam gibi konuş düşündüklerini söyle sen kupaya uyma senigıcık eden birinden sen olsan hoşlanırmısın
-
pskmnyk ben aşkımla çıkmadan önce kedi köpek gibiydik beaa sen ne dion ben ondan nefret ediodum onu öldürmek geliodu içimden ,her yanlışımı her açığımı bulup yüzüme vuruyodu..elimden gelseydi bi kaşık suda boğardım onu..
-
Muahah Kupam sen yakında ßenide ßoğarsın bu gidişLe :Pp hayat ßoş candı canandı Kupaydı feLan hepsi gecer sen geL bana :Ppp :)))
-
egomania ben dominant teyseyim .. bunu göze alıyormusun?
-
Farkedermi ßizde Senin İçin Light SeLami oLuruz ßea GüzeLim :) Kupam :Pp euheuhehueuheuh Ya Asık oLmak istiyorum :Pp En sevdiğim oLurmusun euheh :Pp
-
işte buna aşk derler aşk derler aşk derler
kıymetini bilemeyenler dert derler acı derler -
egomaniaciiiiimm sen kankanın kankasının kankasının kankasının aşkısın..biz delikanlı kısıs başkasının aşkına göz dikmeyisss
-
Farkedermi Kupacım Ya Sen İste ferhat oLayım Kerem oLayım ya DağLarı DeLeyim Sen iste ßea :) taş Üstünde Taş ßırakmayayım Gözüm Senden Başkasını Görmesin
Toplam Hit: 14796 Toplam Mesaj: 72