Nasıl Para Calardınız?
-
Evet arkadaslar merak ettiğim bi konu var acaba muridler ve adminler ufakken ve hala (Bazıları olabilir) düğünlerde nasıl para calardınız?
Ben basliyim ben alıp direk kacardım sagıma soluma bakmazdım... :)
-
hayatımda hiç hırsızlık yapmadım .. allah korusun ! bole bı topıcmı olur :D
-
la ona çalmak denmezde :D yapardım bende öyle hipnalıklar
-
cocukken düğünden para calmayan insanlar ileride hırsız oluyo :) kendimden biliyorum :P
-
yaniiii !!! Adettir bu olm düğün arabasının önü kesilir abi uçlan bakalım dersin cıkartır atar 3-5 neyse..Oldu mu şimdi be abi dersin eğilirsin kulağına doğru ;Ulan bak bunca yıllık abazanlıktan kurtulacan u gece bulmussun da yawruyu işte yap bişeyler yoksa gerdek geceniz mahfolsun diye usenmem dua ederim dicen para 2 katına cıkıyo test edildi onaylandı :D
-
haa desenıze olum ne lan o :D bnde az kesmedım duun arabalrın onunu bıde bızımkı sıte arabayı ckrtmııoduk nihaha :D
-
gelini almak için gelin ewine girdiğinde damadın ayakkabılarını saklamakta etkili bi yöntemdir !!! Adam o telaşeyle sokar elini cebine ne cıkarsa werir baktınız sıkı pazarlık yapıyo söylemem deyin yerini a.q :D Damatlığına uyacak bi ayyakabıyı dakıkalar içinde beleş bi şekilde temin edemez ne kadar tanıdığı olursa olsun wakti müsait değil içinden siz söwsede s..ke s..keeee verecek o parayı :D
-
ben hiç araba önünü kesmedim :( bizim köyde fayton olurdu önünde at sıkıyo kes aq at ısırıyo zaten bende 17 yasıan kadar at fobisi vardı :( gördüğüm yerde kosa kosa eve giderdim aq :( anca düğünden ne topladıysak :)
-
Vida kusura bakma hacı ama biraz mantıklı salla atların ısırdığı görülmüş,duyulmuş bişey değil a.q :D
-
Kardes insanın sallama potansiyeli genis olmalı biraz aq :)
olsun bende fobi vardı gene korkuyodum...
aq sende bizi illa tarikata göt edecen :) -
Kucukken hic dugune gitmedim la ilk gittigim dugunde essek kadardim o zamanda para araklamak olmazdi :)...ama kucukken gitsem su sakiz yapistirma olayini yapardim..yada direk para toplanan cantayi kapip kacardim amk :D
Toplam Hit: 6105 Toplam Mesaj: 22