folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Nasıl Para Calardınız?

Nasıl Para Calardınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Çalmak Denmez Bunu Yav Çarpmak Denir=))))

X
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek
    gelin yeni evine girmeden önce kapı eşiginden ya kendisi yada kaynana olacak cadaloz para ve şeker dolu testiyi kırarlar
    o zaman dalardık Ala ne verdiyse
    kırılan testinin ellerimizi parçalaması da cabası

compi biraz yavaş amk.
    millet ufaktan çalıyor çaktırmadan sen nası oluyorda koca çantayı araklıyon biraz osuruklu hayal kur pls :P

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    laaa hayatımda şimdiye kadar çaldığım en büyük mebla 2.500 liralar oluyo ya eskiden :D hani kocamandı dana gözü gibi :D onda da dayak yedik pederden a.k,ipne sakız alcam diyom,tükürük kurumadan ekmek al bide samsun diyodu...çaldım,sonra dayak yeyince,bida töbe ettim!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

La Demek Aranızda Anadolu Cocugu Ben Ve Mydonoz Varız.

Küçükken Bizim İbne Mydonozla Beraber Hersey Yapardık Aklınıza Ne GEliyorsa.

Sakız,Kalem,Çikolata Vs Vs.

Bir Keresinde Bi Markete Girdik Mydonozla Beraber Kalemi Arakladık Barkood Okuyucuyu Cıkartmayı Unutmusum A.k Ne Biliyim Tam O Alısverissiz Cıkıstan Cıkıyorum Alarm Bi ötmeye Basla Gtüm Geçti A.k Herif Beni Güveblik Bölümüne Götürdü Bana Orda Sille Tokat Girdi Bi Acayip oldum a.k

Simdi Onları Yaptıgım Aklıma Geldikçe Gülerim Her Çocuk Hırsızlık Yapmıstır En Azından Bi Kayısı Ne Bilim Baska Bişey Almıstır.Simdi İse öle Deil.Cidden Söylüyorum Suan CEbimde Sirketin 5 Milyarı VAr Ama Bir kurusuna Bile Tenezül Etmem.Yapmamda Kendimden Utanırım Kendimden Utanmasam Bile Evlenecegim Kadından Utanırım

To Be Or Not To Be
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo
    bi keresinde bakkal bana fazla para üstü vermişti bende sevinmiştm sora annem kulaından tutup geri götürdü tüm parayı sora bende böle oldum üeeeeeeeeeee:(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ben çalmazdım ..hayır yane genelde başkalarına çaldırmayı daha uygun ve güvenli bulurdum ..o açıdan kendim çalmazdım :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twin
    twin's avatar
    Erkek
    ahanda o işleri bana sorcanız :) az çocuk yemedik a.q. :)

x
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hiç sewmedıgım halde az dut calmadım :D agaca gizlice cıkıp sessizce yemenın zewki hiçbişeyde yoktur birinde adam biz elinde halı yada hasır gibi bişiyle kowalamsıtı mısırılarımı calıolar die,adamın bahcesınden kacana kadar her biyerimiz delik deşik olmustu adam bizi kowalıo
    "tutun su hergeleleri mısırlaımı celıolar dio izde adama bagırıoduk yok amca biz dutlarını calıoduk die
    en son birimizi yakalamıstı ama cocuga naaptıgını hatırlamıorum

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    düğünlerin a.q. düğün demeyin bana. bi gün evlenirsem nikahı kıyıp atlicam gerdek odasına zurna davul çalan ne kadar adam varsa da hepsini katledicem bigün sora da hitler gibi sabun yapacam. düğün deyince tüylerim tiken tiken oluyor şaha kalkıyor :S

kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben dükkana gidiyom (bizim dükkana)sonra 5 dk oyalanıyom kasayı açıyom elime ne gelirse aşırıp elimi kolumu sallıyıp kaçıyom :D

muhbir-tbt@hotmail.com
Toplam Hit: 6106 Toplam Mesaj: 22