Nasıl Para Calardınız?
-
Çalmak Denmez Bunu Yav Çarpmak Denir=))))
-
gelin yeni evine girmeden önce kapı eşiginden ya kendisi yada kaynana olacak cadaloz para ve şeker dolu testiyi kırarlar
o zaman dalardık Ala ne verdiyse
kırılan testinin ellerimizi parçalaması da cabası
compi biraz yavaş amk.
millet ufaktan çalıyor çaktırmadan sen nası oluyorda koca çantayı araklıyon biraz osuruklu hayal kur pls :P -
laaa hayatımda şimdiye kadar çaldığım en büyük mebla 2.500 liralar oluyo ya eskiden :D hani kocamandı dana gözü gibi :D onda da dayak yedik pederden a.k,ipne sakız alcam diyom,tükürük kurumadan ekmek al bide samsun diyodu...çaldım,sonra dayak yeyince,bida töbe ettim!
-
La Demek Aranızda Anadolu Cocugu Ben Ve Mydonoz Varız.
Küçükken Bizim İbne Mydonozla Beraber Hersey Yapardık Aklınıza Ne GEliyorsa.
Sakız,Kalem,Çikolata Vs Vs.
Bir Keresinde Bi Markete Girdik Mydonozla Beraber Kalemi Arakladık Barkood Okuyucuyu Cıkartmayı Unutmusum A.k Ne Biliyim Tam O Alısverissiz Cıkıstan Cıkıyorum Alarm Bi ötmeye Basla Gtüm Geçti A.k Herif Beni Güveblik Bölümüne Götürdü Bana Orda Sille Tokat Girdi Bi Acayip oldum a.k
Simdi Onları Yaptıgım Aklıma Geldikçe Gülerim Her Çocuk Hırsızlık Yapmıstır En Azından Bi Kayısı Ne Bilim Baska Bişey Almıstır.Simdi İse öle Deil.Cidden Söylüyorum Suan CEbimde Sirketin 5 Milyarı VAr Ama Bir kurusuna Bile Tenezül Etmem.Yapmamda Kendimden Utanırım Kendimden Utanmasam Bile Evlenecegim Kadından Utanırım -
bi keresinde bakkal bana fazla para üstü vermişti bende sevinmiştm sora annem kulaından tutup geri götürdü tüm parayı sora bende böle oldum üeeeeeeeeeee:(
-
ben çalmazdım ..hayır yane genelde başkalarına çaldırmayı daha uygun ve güvenli bulurdum ..o açıdan kendim çalmazdım :)
-
ahanda o işleri bana sorcanız :) az çocuk yemedik a.q. :)
-
hiç sewmedıgım halde az dut calmadım :D agaca gizlice cıkıp sessizce yemenın zewki hiçbişeyde yoktur birinde adam biz elinde halı yada hasır gibi bişiyle kowalamsıtı mısırılarımı calıolar die,adamın bahcesınden kacana kadar her biyerimiz delik deşik olmustu adam bizi kowalıo
"tutun su hergeleleri mısırlaımı celıolar dio izde adama bagırıoduk yok amca biz dutlarını calıoduk die
en son birimizi yakalamıstı ama cocuga naaptıgını hatırlamıorum -
düğünlerin a.q. düğün demeyin bana. bi gün evlenirsem nikahı kıyıp atlicam gerdek odasına zurna davul çalan ne kadar adam varsa da hepsini katledicem bigün sora da hitler gibi sabun yapacam. düğün deyince tüylerim tiken tiken oluyor şaha kalkıyor :S
-
ben dükkana gidiyom (bizim dükkana)sonra 5 dk oyalanıyom kasayı açıyom elime ne gelirse aşırıp elimi kolumu sallıyıp kaçıyom :D
Toplam Hit: 6106 Toplam Mesaj: 22