Nasıl Pilot Olunur , Tbt Pilotları Buraya (: ( Pilot Olmak İstiyorum...)
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------ahmike bunu yazdı:
-----------------------------
Gel sen bu işi unut başka iş yap :) yada uçak mühendisi filan ol. uçmasanda :D
-----------------------------ya da en iyisi uçak yolcusu ol :)
-----------------------------birinde para harcıyosun uçuyosun birinde kazanıyosun uçuyosun :D
-----------------------------sonuçta uçuyorsun:D
-
herkese merabalar bende pilot olmak isteyen bir gencim şu anda lise3. sınıftayım ve bir tanıdığım itü elektrik müh. bitirdi ve thy nin şu meşhur 60$ lık kursuna gitti şu an thy de pilot olarak çalışıyor.bikaç yerde okuduğuma göre müh. olan ve thy nin kursunu bitiren herkes pilot olabiliyormuş... acaba doğrumudur?
-
Hocam pilotluk eğitimi veren özel eğitim kurulumları var bunlara katılabilmek için lise mezunu olman şart birde ücreti var tabi 50.000$ civarıydı. Bunları nerden biliyorsun diyecek olursan bir tanıdığım kafasına takmıştı pilot olmayı fakat parayı denkleştiremediğinden olamamıştı ordan biliyorum.. :| Yalnız iyi bir tespit çünkü Türkiyede pilot kıtlığı yaşanıyor. Okulu bitirdikden sonra direk 3. pilot olarak işe başlıyorsun maaşıda fena değil. :F
-
yani iş bulma zorluğu fln varmı bn yok die tahmin ediorum o yüzden pilotluk düşünüorum malum türkiyede en önemli şey iş bulmak...itü den mezun olup kursa katıldıktan sonra mı yoksa herjangi bir üniversiteyi bitirip kursa katıldıktan sonra mı iş bulma şansım fazla olur? yoksa bu adamlar piot kıtlığı var die kursu bitiren her insanı alıorlarmı?bide bu kursu bitirdikten sonra uçuş saati eksik die almıolarmış doğrumudur?bu uçuş saatini nasıl doldururuz?
-
arkadaşlar en son yazdıklarım hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen bilgilendirebilirlermi?site kapanmadan önce yazmıştım mesaj güme gitti heralde :D
Toplam Hit: 8584 Toplam Mesaj: 36