folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasıl Polis Olunur...

Nasıl Polis Olunur...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    hocam bence sen ilk önce bölümünü bitir, sonra bakarsın elde ne var?
    ben 23 yaşımdayım ankara üni siyasal da iktisat bitirdim (nam-ı diğer mülkiye)
    sonra kpssye girdim iş olur ümidiyle , bi bok olmadı, sonra bi bankada işe başladım, neymiş ilk başladığımda böyle oluyormuş
    adamlar ne sigortamı yatırdılar , ne de doğru düzgü maaş verdiler (asgari ücret gibi bişey aldım)
    Sonra doğal olarak işi bıraktım, kardeşimi dersaneye kayda götürmüştüm orda eski öğretmenlerimden biri müdür olmuş
    neyse hoş beş ederken bana dersanede iş verildi, matematikle aram iyidir 8)  matematik2 alanında etüdlerde çocukların çözemediği soruları çözüyorum, ayrıca bu sene tekrardan össye gircem denemelere filan da giriyorum bayağı iyi bi seviyedeyim, tarih hariç herşeyi yapabiliyorum, eğer çok iyi bişiyler yaparsam matematik bölümü düşünüyorum, yani nerden nereye iktisat oku sonra iş yok git mateamtik öğretmenliğine başla, normalde mat bölümü bitince öğretmen olunmuyor ama dershaneden torpil morpil olcak bişiler.
    şimdi diyorum ki kafama sıçayım, ben sırf heves için iktisat okudum, türkiyede o kadar çok iktisat maliye işletme mezunu var ki iş başvurularındaki cvleri görmek istemezsiniz, zaten artık işte aramıyorum banane a.q iktisattan, ben matematikçi olcam, kardeşim de hem dersane hemde aöf işletme okuyor, onunda ağzına sıçtım bok var işletmede diye. nese senin konuyla alakasız oldu ama dayanamadım patladım buraya ya

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    juba polislik fena değil ama kişilik meselesi mesela ben olmam ban a uymaz bi iş seçerken parası veya gelecek için düşünme o işi geröekten seviyormusun ona bak sen gerçekten bilgisayar işni seviyormusun bu alanda kendini ii yetiştirdin mi bunlara bak sonra polis olursun paran olur ama memnun olmazsın nerden bu hatayı yaptım dersin o yüzde ii düşünmek lazım bana uyarmı ?? die düşün

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek

eyvallah beyler..

tavsiyelerinizi dikkate alıcam...

birazda sizin geleceğe dönük planlarınız nedir onları paylaşın be yaw  

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hacı nasıl polis olunur deyince bi fıkra geldi aklıma, bu konuya anca bu gider :)

POLİS VE ÇOCUK

Polisin biri yolda yürürken küçük bir çocugun çamurla oynayip.birseyler yaptigini görüyor ve yanina yaklasip soruyor:
    "-ne yapiyorsun yavrum?" - polis yapiyorum. Nasil yapiyorsun? -Su katiyorum,kum katiyorum,bok katiyorum polis oluyor.
    Bunun üzerine polis çocuga bir ik tokat atar.Bir iki gün sonra cocogu tekrar çamurla oynarken görür ve sorar:
    - ne yapiyorsun küçük?- polis yapiyorum .- Nasil yapiyorsun?-Su katiyorum,kum katiyorum,bok katiyorum polis oluyor.
    Polis kizar ve yine bir iki tokat cocuga akseder.Yine aradan üç bes gün geçer ve polis çocogu yine çamurla oynarken görür
    ve artik akillanmistir diye yanina gider ve sorar.- Ne yapiyorsun? -Jandarma yapiyorum,-Nasil yapiyorsun.
    -su katiyorum,kum katiyorum, jandarma oluyor. Neden bok katmıyorsun ? Yok amca bok katinca polis oluyor.

Fıkra güzel, tabi sadece fıkra... 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

benimde durumum aynı  yaş 19 ankaradayım ve bilgisyarla ilgili bi iş bulamıyorum öss ye girip barajı geçtiğin zaman polislik sınavlarına hak kazanıyosun kazanırsan mülakat var onuda geçersen polissin..

bilgisayarı çok seviyom asıl mesleğim o 7 senedir bilgisayarım var yapamıcam edemicem bişi yok ama gel görki iş bulamadıktan bilmenin ne manası var adamlar diplomaya bakıyo bilgiye bakmıyo koca ankarada 7 ay ben iş bulamadıgmı bilirim.

ha bi yandan üniversite okuyorum 2 yıllık uzaktan eğitim işime mani olmaz ama işde yokki ortalıkta :) 

ama bu sene yine girerim kazanırasm giderim polisliğe

kim geçinemez diyo polis maaşıyla en kötü maaşları 1250 neyine yetmiyo ? aza kanaat etmeyi öreneceksin bana bu yeter de artar. 

Ç.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek
    en az 1250 lira alıyolar aga
    öss sınavına gir herhangi bi bölümden 200 gec basvuru hakkın var sonra polislik sınavı var kolay sayılabilecek bi sınav

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    polis olurken bilgisayardan uzak kalacaksın die bişey yok bilgi işlemde çalışabilirsin rahatlıkla emin ol, zaten 2 yıllık okuyosun programcılık açıktan 2 sene daha okursun üni mezunlarına  6ay eğitim veriliyor. ondan sonra atandığın ilin emniyet müdürlüğünce hangi şubeye atanacağın belli oluyor sende rahatlıkla bilgi işlemde çalışabilrsin.

çok uzakta uzak denizlerde...
Toplam Hit: 3146 Toplam Mesaj: 28