Nasıl Polis Olunur...
-
bedava sirkenin omru uzun olmuyor
yap soyle guzel oturakli site bak paralar nasil akiyor.
benimle ayni durumda olan arkadasim vardi o sivasda kaldi, yaptigi sitelerle su an benden cok kazaniyor.
-
http://www.pa.edu.tr/tr/baskanlik/
buralardan ayrıntılı bilgi bulabilirmişsin saman kağıdı kitapçığnda böyle diyor
mesela akademi için 22 yaşından gün almamış olman gerekiyormuş, polis meslek yüksekokulu içinde 23 yaşından gün almamış olman gerekiyormş...
tabii bunlae için össye girmen gerekiyor işte o da 2008 haziranda başvurular haziran-temmuz-ağustos aylarından birinde
-
Torpilin varsa olursun...
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------
Torpilin varsa olursun...
-----------------------------
amcam emekli polismiş ama yüzünü görsem tanımam çünkü hiç görmedim kendisini :D -
olsun oda bir nevi torpildir ailesinde polis yoksa polislik için bir sakıncası yok demektir..
Ama git çöpçülük yap polis olma benim babamda polis ordan biliyorum hele rütben yoksa düz taban polissen boku yedin demketir parada para olsa şimdi 1,250 mi ne alıyorlar nerde olsan araştır o maaşa yakın bir iş bulursun. İyi düşün yani sonu yok ...
-
polis olma
-
bunun farkında olması bile yeter
-
karakollara bak adam lazımmı abi de çıraklıgını yapmadıgın işin ustalıgını yapamazsın çırak olarak başla karakolu neyi süpür işi ögrenince polis olursun :D
-
Polis olma 4. seneden sonra kafayı sıyırmaya başlarsın)) emekli tanıdınız varsa farklı insan oldunu görürsünüz.
-
hocam polis olan adam çook pis kaba oluyo
neden
adam pis işlerle uğraşıyo balici dövüyo itlen kopuklna uğraşıyo vs vs ..
haliylen adam da fıtttıryo ne yapsın
sonra polisler şöyle polisler böyle diyo millet