Nasilsiniz, Neler Yapiyorsunuz, Hayat Nasil Gidiyor.. Biraz Dertleselim Hocalar.
-
Sa hocalar...
uzun bi yoldan geldim. biraz yol yorgunlugu var. haliniz keyfiniz nasil. neler yapiyorsunuz. hayat nasil gidiyor. kimler aradigi mutlulugu buldu ? daha dogrusu bulaniniz var mi =)
tatile gittiniz mi... anneniz babaniz iyiler mi. =)
2005 civari piyasada olan arkadaslarimdan bikacina ulasmaya calisiyorum. ama 1 tanesini ancak buldum. kimse kalmamis. sistemleri cogunun kapali. gecenlerde de bikaci kapatmislar. mailleri kapali. acikcasi hepsini cok ozledim. iyisini de kotusunu de...bilmiyorum ama gercekten her sey cok degisti. her sey cok yapmacik ve boktan.
sanalda durum boyle. reelde herkes is guc kosturup duruyor. sevdiklerimden kimseyle de dogru duzgun gorusemiyorum. bilmem kac ayda 1 alo naber nasil gidiyor vsvs...
bu kadar... gitmek istiyorum tabiki ama is guc vsvs... cok bunaldim bu ara. biraz dagittim desem fazla da abartmam heralde.sizlerde durum nasil. biraz dertleselim dedim. bi Tahribat kaldi. baska ortam yok maalesef :S
Rene sen eksik olma hocam. etme eyleme Tahribat i kapatip gitme.
edit:
Bu arada bu parca tum arkadaslara gelsin
-
Bok gibi...
-
walla bok gbii a.q hayatınn herşeyn hayatın daa...
-
Pek iyi bir tatil başlangıcı olmadı açıkcası.Tam tatil havasına girerken babam uzaklara gitti ablam evlendi annem ve ben kaldık annem çalışıyor.Bende çalışma ihtiyacı duydum çalışıyorum derken zorunlu staj çıktı ortaya şimdi ise stajdayım.Stajdan çıkıncada çalışmaya devam ediyorum.Sevdiklerim akrabalarım kimseyi görmüyorum/göremiyorum.Herkes memleketim İstanbuldalar.Bende ara sıra gidebiliyorum.Bunları görmezden gelebilirsem ne ala işte o zaman tatil havasındayım diyebilirim :) Uzun lafın kısası Hayat işte ne zaman ne çıkacağı belli değil. . . Boş kalan vaktimin (Günlük 1-2 saat) birçoğunuda Tahribat ta geçiriyorum.
-
koca bir yazı bilecikte geçiriiyrum bundan daha kötüsü olamaz....
-
bütün bi yıl sınava hazırlandıktan sonra bu yaz tüm günümü bilgisayar başında geçirmekten başka birşey yapmıyorum.
annemin dediğine göre hiç sıkılmıyomuşum.
-
Yatıyom evde bitti bu kadar.
-
bok gibi, yaz tatilini değerlendireyim diye side de bir otelde garsonluk yapayım dedim kalan vakitlerdede tatil yaparım dedim ki 12 saat işbaşı ayaklarım patlıyo. ilk ayımı doldurup istifa edicem hemen. 42 derecede sıcaklık var. siz siz olun akrabanıza eşinize dostunuza iş ayarlatmayın. referans olmasın kimse, kendiniz bulun. okadar methedilen side bok gibi biryer. otelden başka birşey yok dağın başı köy gibi. bok var turistler geliyor buraya. denizide iğrenç, siz siz olun sideye uğramayın. yakınlarda mürid varsa ulaşsın.
-
Hayat cok boktan her sey sorun ailemin evinde kalmak bile sorun ...yasayan anlar beni
-
lanet gelsin evdeyim bütün gün. cepte 5 kuruş parada kalmadı kız arkadaşıma gel dışarı çıkalım diyemiyorum. ödemeleri alamıyorum. sadece 2 günlük sigara param kaldı. kredi kartına borç girdikçe girdi. ödeme zamanı geldi. sizce nasılım ? maddi olarak bitik bi durumdayım. ama hayattan zevk alabiliyorum :) kitap okuyorum. gülse birsel - gayet ciddiyim. bitince metin uca - yes yerine orrayt demek caizmidir hocam ? bunu okuycam. daha sonra ise ateşten yıllar - abdulkadir selvi. said nursi hakkında siyasetçilerin neler söylediğini yazan bir kitap. objektif yazılar olduğunu düşnmüyorum ama geçmiş dönem siyasetçilerinin neler söylediğini merak ettim. uğur mumcu okuycam peşinden ve can dündar. yavuz bülent bakiler var. cengiz aytmatov da. tek taraflı düşünmemek için her kesimden birer parça fikir sahibi olmak lazım değilmi?
-
yaz okulundayım. sıcakta ders çok etkileyiciymiş. evde oturup dururum çıkmam hiç. yayıla yayıla nete de giremiyom. vın var her istediğime de giremiyorum. ama mutluyum. yanlızım ve mutluyum kafamı ağrıtan yok. arkamdan kuyumu kazacak olan yok. ölüp kalsam en az 1 hafta fark edecek olan da yok. ne güzel sessizlik ohh. ailem ile de yılda 4 5 defa 3er gün falan görürüm. bayramda tatilin ilk 3 günü falan.