folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nasilsiniz, Neler Yapiyorsunuz, Hayat Nasil Gidiyor.. Biraz Dertleselim Hocalar.

Nasilsiniz, Neler Yapiyorsunuz, Hayat Nasil Gidiyor.. Biraz Dertleselim Hocalar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

anasını öptümün üniversite sınavında istediğim bölümü kazanamyacam 10 güne sonuçlar gelecek yine pinekleyecez bir sene daha mal gibi amk dersleriyle. işte boktan hayatım bundan ibaret.

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

koca bir yazı bilecikte geçiriiyrum bundan daha kötüsü olamaz....

-----------------------------

esenlerde yaşasan anlardın daha kötüsü var mı:D

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

herkes tatilde gezmede tozmada bense çalışıyorum aslında memnunum işimi seviyorum mesleğim için herşeyimi feda ederimm :) 20 gun önce arabamı aldım  geziyorum tozuyorum yaşama sevinci akarrrr :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

uzun süreli uykular, arkadaşlar, hayalller ve hiç birinin olmaması.

Hayat insanı mikerek eğitiyo. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

bombok bi yere gittiği yok.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

üniversite stajı kadar bok bişe yok hacı, stajyer diye çıkıp duruyorlar la üstüne adamın. Tatile çıkamadım bütün gençler çıktı bi biz çıkamadık hem para yok hemde izin yok. kız arkadaşım var, onunla da 19 aydır devam ediyor güzel bir ilişkim var beni ayakta tutan. böyle işte. daha da vardırda aklıma gelmiyor. gelicne yazarım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacker
    blacker's avatar
    Erkek

yaz okulundayım haftada bir gün dersim varr bundan ala kötü ne olabilir kii.... sıkınıtıdan patlamak üzereyimm...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ee bu satte pc başında olan zaten sıkıntıdan girmiştir hacıı ..

Bnde yarın cıkıyorum tatile bi altınoluk yapim birazz ..

walla bnmde kötüydü düzelicek yarın :D

hepinizin darısı başınıza düşee inşş..

hadi salıcakla kalın derim bugünden :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    hayatım bok gibi diyemem yaz - kış demeden bırak yaz ayında tatıle cıkmayı normal zamanda bıle tatılım yok ne bır c.tesi nede bir pazar full çalışıyorum halimden çokmu memnunum tabıkı tatıl yapmak gezmek tozmak bende ısterım ama ben olmayınca ısler aksıyor cok fena ama bunada sukur etmek lazım bızden cok daha kotulerıde var allahıma sukurler olsun en kotu gunum boyle olsun...

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Antalyadayım sıcaktan kavruluyorum ouvvv yeahhh :D
Toplam Hit: 5531 Toplam Mesaj: 45