Nasilsiniz, Neler Yapiyorsunuz, Hayat Nasil Gidiyor.. Biraz Dertleselim Hocalar.
-
anasını öptümün üniversite sınavında istediğim bölümü kazanamyacam 10 güne sonuçlar gelecek yine pinekleyecez bir sene daha mal gibi amk dersleriyle. işte boktan hayatım bundan ibaret.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
koca bir yazı bilecikte geçiriiyrum bundan daha kötüsü olamaz....
-----------------------------esenlerde yaşasan anlardın daha kötüsü var mı:D
-
herkes tatilde gezmede tozmada bense çalışıyorum aslında memnunum işimi seviyorum mesleğim için herşeyimi feda ederimm :) 20 gun önce arabamı aldım geziyorum tozuyorum yaşama sevinci akarrrr :)
-
uzun süreli uykular, arkadaşlar, hayalller ve hiç birinin olmaması.
Hayat insanı mikerek eğitiyo.
-
bombok bi yere gittiği yok.
-
üniversite stajı kadar bok bişe yok hacı, stajyer diye çıkıp duruyorlar la üstüne adamın. Tatile çıkamadım bütün gençler çıktı bi biz çıkamadık hem para yok hemde izin yok. kız arkadaşım var, onunla da 19 aydır devam ediyor güzel bir ilişkim var beni ayakta tutan. böyle işte. daha da vardırda aklıma gelmiyor. gelicne yazarım.
-
yaz okulundayım haftada bir gün dersim varr bundan ala kötü ne olabilir kii.... sıkınıtıdan patlamak üzereyimm...
-
ee bu satte pc başında olan zaten sıkıntıdan girmiştir hacıı ..
Bnde yarın cıkıyorum tatile bi altınoluk yapim birazz ..
walla bnmde kötüydü düzelicek yarın :D
hepinizin darısı başınıza düşee inşş..
hadi salıcakla kalın derim bugünden :))
-
hayatım bok gibi diyemem yaz - kış demeden bırak yaz ayında tatıle cıkmayı normal zamanda bıle tatılım yok ne bır c.tesi nede bir pazar full çalışıyorum halimden çokmu memnunum tabıkı tatıl yapmak gezmek tozmak bende ısterım ama ben olmayınca ısler aksıyor cok fena ama bunada sukur etmek lazım bızden cok daha kotulerıde var allahıma sukurler olsun en kotu gunum boyle olsun...
-
Antalyadayım sıcaktan kavruluyorum ouvvv yeahhh :D