Natro.Com Rezilliği. Natronun Ayıbı. Natro.Com Domain Sitesinden Domain Almayın
-
ne who is kaydıymış arkadaş.
Daha siteme whois kaydı çekmedim ben !!! Hadi ordan görsün...
arkadaşlar var bi ipnelik ortada....
amk !!! name.com dan 12 domain aldım böle bi şey gelmedi yapmayın ya bi açık var bi yerde bi sorun var..
-
HeYeT bunu yazdı
natro dan aldım mütayit diye biri mail etti dedim daha bismillah noluyor :S
Ayrıca bu da rastlantı olamaz değil mi ?
-
Lol. Şimdi aldım daha :D
SİPARİŞİNİZ BAŞARIYLA TAMAMLANDI. -
Bende godaddy'den aldim 7-8 domain banada geldi o tur emailler
-
eski domainim de bana da geldi bu mail şimdi gelen mailin içeriğini okuyunca hatırladım natroda kayıtlı değil domain.
-
Altan ne yaptım olm :))
Ya neyse boşverdim koyverdim...
Ne halleri varsa görsünler...
Bi tek natroda değilse şöle bişey var. Natro bi yere satıyor, o yerde millete satıyor. Abi başka çözümü yok....
Dünya da yeni alınan domainlerin listelendiği bi yer yoksa başka çözüm yok....
-
ICANN olayı hikaye beyler, ayrıntılı teknik açıklama iste yoksa davacı olucam de. Ben Netfirmsten aldım hostumu domainimi öyle bir cacık hiçbir zaman gelmedi.
Zaten ne kadar hosting firması varsa güzel domaini sorgulatmaya çekiniyorsun, güzelse adamlar loglardan farkedip kendi alıyor birkaç kat fiyata satmaya çalışıyor. Bundan sıyrılmak için sorgulamayı nereden yapıyorsun? http://www.internic.net/ .
-
Bunu okuyunca hatirladim bana da geldi ayni mail 1-2 ay once. XXXyazilim.com die domain vari 2011 de almistim ta durup dururken mail geldi ole :)
-
hotmail den mail aldim
daha hicbiryere vermeden spam mailler yagmaya baslamisti
keylogger dahil herseyden suphelendim ama cozememistim
-
SnipeTR bunu yazdı
İyide beyler az mantıklı olun,
yeni açılmış bir domain nerde ilk defa yayımlanıyor da ordan domain adını alıyor.
Ordan dns sorguluyorda ordan mailimi alıyor.
Yok bu wordpress mi canım en son makale gibi ana sayfaya düşsün yeni alınan domainler diye...
mail adresi whois bilgisinde :) herif oradan bakiyor :)