Nazi Bayrağı Nerede Satılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

25 tl ye buldum da 70x100 sanki biraz pahalı geldi.bakalım ucuza bulabilecek miyiz 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    EdepsizPenguen bunu yazdı

ahaaaa, konu uçmuş :D altı üstü kısa film için lazımdı adama şimdi millet ne yazıyo :D

çok yaşa çok güldüm.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

faşo arkadaşlar sizi de düşündük her allhsız gomünüst eyleminde faşizme karşı omuza omuza diye bağıralarak faşistlere faşizan bir tavır sergilenmekte 14 şubatta sizleri taksime çıkmaya davet ediyorum faşolar sesiniz çıkmalı size karşı yapılan faşizan hareketler için lütfen

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Falassion
    Falassion's avatar
    Erkek

Hem allahsız hem nazi olmanın mümkünatı da vardır.Fransız ütopyacı yarı ozan ekonomistlerinin  saçma sapan ekonomi toerilerinden etkilenen,araplarla akraba yahudi irkına mensup marxın abuk, felsefi zeminden, matematikten ve mantık biliminden yoksun düşünceciklerini inkar edip aynı zamanda bu semitik aşağılık ırkının başımıza bela ettiği hertürlü semevi dini de inkar edebiliriz.Komünizm bu yarı evrimleşmiş mahlukların başımıza bela ettiği 4. dindir.Bir taraftan kızılmeydanı kontrol ederken diğer taraftan wall streetta hisse alıp satanlar yibe bu aşşagılık mahlıklardır.

Falassion tarafından 06/Haz/14 08:05 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

Böyle konuların açılması nasıl da rahatsız ediyor komünist-sosyalist kesimi.

Adamın kullanıcı adının içerisinde "Atatürk" adı geçmesine rağmen komünist bir materyale olan sevgi/hayranlık/ilgi şaşırtıcı.

Sevindim böyle bir konunun açılmasına, Almanya'dan bir arkadaşıma gelmişti, duvarda güzel duruyor. Umarım bulursun.

Nazizmden ve Nazilerden hazzetmem.Zamanında Nazizmi çökertme şerefine nail olmuş Sovyetler'e de bu bakımdan saygımı duyarım.Bir cümleden sevgi/hayranlık/ilgi duymak anlamını çıkartmak epey zorlama olmuş.Bunun yerine 2.cümlemde dediğim gibi Sovyetler'e saygımı duyma anlamını çıkartmanı yeğlerdim ve durum da bu.

Şayet sen de nazizmden hoşlanıyorsan ücretsiz Sovyet bayrağı gönderebilirim.Since 1945 ;)

Pragmatism&Realism
Toplam Hit: 12554 Toplam Mesaj: 76