Nazi Gizli Projeleri ( Gerçek Belgeler Ve Resimler )
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------mağdem gizli biz neden duyduk :D
-----------------------------
yessss :D işte yorum kutlarım aga :D -
Neden mi : ) ; Şu anda Nazi devrimi olsa o planları siyonist ülkeleri bombalayan hayata geçirilmiş projeler olarak bilecektiniz ; Fakat sizlerinde bildiği gibi artık Nazi'ler yok ; gizlilikte yok ; Sovyet ve Amerikan orduları tarafından savaş ganimet'i olarak ele geçirildi ve dünya kamuoyuna yansıtıldı , Ok ?
-
o zamana gore super projeler bence. şimdiyede yon verior gercekten.. :)
-
simdi beni hitler manyağı yapcaksınız ...
-
daha neler var neler :)
-
fmk bunu yazdı:
sabun tarifi versene bide -
Bunların bide ufo ya benzeyen uçakları varmış sanırım yuvarlak hatta ufonun olmadığı bu sözde uzay araçlarının abd tarafından nazi planlanmasını keşfettikten sonra yaptığını söylüolar.
-
lordvader89 bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
sabun tarifi versene bide
-----------------------------yaptıgın sey sahıslara belirli ithamlarda bulunup olayın boyutlarını baska yere cekmek istersen ben sana söliyim bizim dusncelerimizi katliamla özdeştirmek ancak ve ancak tv nin karsında abd ve israil propagandalı filmlerler buyuyen bir neslin tavrıdır ben senin her ne kadar dusuncelermiz zıtta olsa öyle oldugunu sanmıyorum;)
-
Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
sabun tarifi versene bide
-----------------------------yaptıgın sey sahıslara belirli ithamlarda bulunup olayın boyutlarını baska yere cekmek istersen ben sana söliyim bizim dusncelerimizi katliamla özdeştirmek ancak ve ancak tv nin karsında abd ve israil propagandalı filmlerler buyuyen bir neslin tavrıdır ben senin her ne kadar dusuncelermiz zıtta olsa öyle oldugunu sanmıyorum;)
asla öle değilim hitlerin bir deha oldugunu da kabul ediyorum konuyu hiç biryere çekmiyorum sadece bu nasıl bir duygu sizlerinde hissetmesini istedimgeçenlerde açtıgım konuda benim İDOL'üme sövüldü ben sizlerin idolünüze sövmedim hatta dehasını takdir ettim
şimdi söyle nasıl bir duygu?
-
yapmak istedigni anlamadım sen simdi yahudilerin sabun olup gidişinden bahsedip bize bunu hissettrip hungur hungur aglamamamızımı istiyon:) acıkca söyliyim yahudilerin amk.ama hiç bir yerde hiç bir sekilde katliamı tasvip ettigim bir acıklama yapmadım herkes yanlıs anladı yada anlamak istemedi.