folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Nazi Gizli Projeleri ( Gerçek Belgeler Ve Resimler )

Nazi Gizli Projeleri ( Gerçek Belgeler Ve Resimler )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    savaşı naziler kazansaydı 2. dünya savaşı boyunca amerikadaki japonların tutulduğu toplama kamplarıyla ilgili filmler görüp, o japonların kesilmesine üzülür olurduk :) zafer, kazananların propagandasıdır, kazananlarda katliamlar yapmıştır..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
    -----------------------------
    yapmak istedigni anlamadım sen simdi yahudilerin sabun olup gidişinden bahsedip bize bunu hissettrip hungur hungur aglamamamızımı istiyon:) acıkca söyliyim yahudilerin amk.ama hiç bir yerde hiç bir sekilde katliamı tasvip ettigim bir acıklama yapmadım herkes yanlıs anladı yada anlamak istemedi.
    ağla diye söylemedim

benim idolüme edilen küfürler haksız dı hakkında söylenenler yanlıstı ama herkes söyledi

şimdi bende söylüyorum doğru olsun lmasın söylüyorum hitlere küfür etmiyorum ama sabun yaptıgı iddasına inanıyorum sizler nasıl idolümün türk düşmanı oldguna inanıyorsanız...

SELAMETLE...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek

liderlerin bir cok dusuncesi vardır bu dusuncelerden bazılarını dogru buldugum için hitleri severim ama butun dusuncelerini savunmam

che hakkında cok fazla bir bilgim olmadıgı için hiç bir yerded e onun aleyinde bir yazımı göremessin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    lordvader89 hoca olaytı siyasi yöne çekip forumu kızıştırma.Avatarndan da belli oluyoki sosyalist bi insansın.Hertürlü görüşe açık olmanız lazım.Nazi * Adolf Hitler * Milliyetçilik * Ulusculuk kelimesinin gectigi her konuyu siyasi yöne tasıma bi zahmet forumun ve konun kalitesi korunsun.Birbirimize iğneliyici laflar vurmuyalım. biraz nasihat ögüt verici oldu sanırsam ama forumun seyrinin iyi olması için anlayın işte beni aq :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    lordvader89 hoca olaytı siyasi yöne çekip forumu kızıştırma.Avatarndan da belli oluyoki sosyalist bi insansın.Hertürlü görüşe açık olmanız lazım.Nazi * Adolf Hitler * Milliyetçilik * Ulusculuk kelimesinin gectigi her konuyu siyasi yöne tasıma bi zahmet forumun ve konun kalitesi korunsun.Birbirimize iğneliyici laflar vurmuyalım. biraz nasihat ögüt verici oldu sanırsam ama forumun seyrinin iyi olması için anlayın işte beni aq :)
    aga aramızda halletdik :S bu arada sen benim bu konunun 1.sayfasındaki postumu gördüünmü :D ben ayrımcılık yapmıyorum tatlı sert bi tartısma var ama halletdik arkadaşla :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    iyi o zaman :D ayrımcılık ta yapmıyom artık gerci hiç yapmamıştımda öle gözüküyodum :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı:
    iyi o zaman :D ayrımcılık ta yapmıyom artık gerci hiç yapmamıştımda öle gözüküyodum :)
    garip :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliDumrul
    DeliDumrul's avatar
    Erkek
    Bu nazileri seviom yav, çok net adamlar. Sorunlarını kökten hallediyorlar :D. Ben birde bunların deneylerini görmüştüm.. Adamları kesip biçip hangi organı çıkartınca ne kadar yaşıyo diye bakıyolardı. Sonra çeşitli ırklardan sağlıklı insanları toplayıp, kuzey buz denizine helikopterle atıp hangisi ne kadar yaşıycak diye kronometreyle falan bakıyolardı. Harbi kafa adamlar yani ;)

Dünya gözümde kerbeladır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:

Ieizhtzeihtzner bunu yazdı:
    yapmak istedigni anlamadım sen simdi yahudilerin sabun olup gidişinden bahsedip bize bunu hissettrip hungur hungur aglamamamızımı istiyon:) acıkca söyliyim yahudilerin amk.ama hiç bir yerde hiç bir sekilde katliamı tasvip ettigim bir acıklama yapmadım herkes yanlıs anladı yada anlamak istemedi.
    ağla diye söylemedim

benim idolüme edilen küfürler haksız dı hakkında söylenenler yanlıstı ama herkes söyledi

şimdi bende söylüyorum doğru olsun lmasın söylüyorum hitlere küfür etmiyorum ama sabun yaptıgı iddasına inanıyorum sizler nasıl idolümün türk düşmanı oldguna inanıyorsanız...

SELAMETLE...

senin idolun konusunda birşey söylemedim lakin buna benzer her konuda sen biraz işi kişilleştirdin neyse şunuda söyleyeyim ben katliama karşı değilim yeri geldiğinde yapılması grekli diye düşünüyorum sabun konusunda tarifi ben bilmiyorum ama öyle bir sabun var ise koleksiyonuma katmak için bayağı bir para harcardım hatta o sabunla banyo bile yaprdım benim için kutsal sabundur o :) neyse dostum baştan anlaşalaım diğer konularda dediğim gibi benim gibilerden halkların kardeşliği konusuna iananmasını bekleme ve inan devran döner tekrar sıcak savşlar başlarsa gözümü dahi kırpmadan yahudi katliamına katılırım beşikten mezara kadar kim varsa katl ederdim buda benim şahsi görüşüm.

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    iyimiş :=) nazi

www.tekno50.com
Toplam Hit: 6729 Toplam Mesaj: 31