Ne Demek Bu Ya "Sınırlı Bağlantı Ve Ya Bağlantı Yok" !
-
ya aslında her donanmı araştırmak lazım bak şimdi bizde adsl e 2 kişi bağlanıyoruz neyse abi pc yi yeni almışım bi heves bir heves 1 hafta sonra adsl e bağlancaz şimdi her şey tamam arkadaş kabloyu çekti falan her şey güzel neyse aldı ethernete taktı google hayda süper neyse eve gitti bende mdn i açıyorum hopp girmiyor ulan ne oldu buna vay a.q. neyse reset uff düzeldi 5 dk sonra gidiyor ulan tamda gitmiyor enteresan bişi neyse abi 3 gün geçti mmodem servise gitti kablolar denendi hiç bişi çıkmadı ben sinirden makinayı tekmeliyecem nerdeyse sinirden neyse abi dedik programsal format basalım a.q. arkadaşın eve götürdük xp cd sini yerleştirdi tam atıcak ampul yandı dedi ulan birde ethernet takıp deneyelim etherneti taktık ulan bağladık 5 dk 10 dk 1 saat hiç bişi yok süper giriyor ulan aldık bizim eve yine bişi yok manyak heee dedik onboard ethernet arızlaı telefon ettim aldığım yere neyse götürdükertesi gün anakart değişti orada bağlaılar 5 dk sonra yine gitti servisteki eleman bile şaşoırdı dedi helal olsun nasıl farkettiniz ondan olduğunu neyse ethernet taktık şimdi bir sorun yok ama benim kuşkum bu anakartta böle bir sorun olduğu anakartım asus k8n arkadaşta bir düşük modeli var onda böle bir sorun yok yani donanım işi sakat nereden ne olacağı belli olmuyor kolay gele arkadaş
Toplam Hit: 5211 Toplam Mesaj: 12