Ne Görmemişler Var Şu Memlekette!
-
uzun derken: geçen ay hakkari sanırım. 6 gün 6 gece düğün yapılıyordu. köy korucuları ordunun silahlarını boş yere havaya sıkanları gördük. aşiretler genelde yapar.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Kesin Kıskanıyorsunuz Siz Bunları.
Çekememezlik Sezdim Ben :)
Aman Allah korusun düğünleri hiç sevmem.
Düğünleri Sevmeyebilirsin,Sende Zamanı Gelince Tören Olarak Değişik Bir Tarz da Seçsen Bu Olayı Gerçekleştireceksin.
Değilmi ?
Şahsen düğün istemediğimi söylerim. Nikahla işi kapatmaya bakarım :) -
kendini koysana onların yerine 1 kere düğünün oluo sabahtan akşama kadar bunun zevkini çıkartmak istemezmisin mesela bizim burda kırklareli'nin Bababeski ilçesinde düğünler 1 den önce bitmes buda işin zevkli yanı...
-
Hiç uzatma direk kaçır :)
-
FireX bunu yazdı:
FireX bunu yazdı:
-----------------------------Kesin Kıskanıyorsunuz Siz Bunları.
Çekememezlik Sezdim Ben :)
Aman Allah korusun düğünleri hiç sevmem.
Düğünleri Sevmeyebilirsin,Sende Zamanı Gelince Tören Olarak Değişik Bir Tarz da Seçsen Bu Olayı Gerçekleştireceksin.
Değilmi ?
Şahsen düğün istemediğimi söylerim. Nikahla işi kapatmaya bakarım :)
Valla Kardeş Sen İstediğin Kadar Hayal Kur.Bu İsteğinide Bize Değil, Müstakbel Yenge Adayımız Kimse Ona ve Ailesine İletirsin.
Onay Verirlermi Bilmem :)
Düğün Kaçınılmazsa, Zevk Almaya Bakıcan :)
-
Hacılar şimdi dışarda zaman zaman düğün yapılıyor. Maddi durumu zayıftır falan olabilir tabiki. Bu konuda yanlış anlamayın. Ama maksimum 4-5 saatte bitiyor. İlk sefer bu kadar uzununu gördüm. Birde sabahın köründe kalktım, uyuyamadım. Kafam dönüyor. Ama anadoludaki 3 günlük düğünleri duymak benim için bir teselli oldu. O konuda teşekkür ederim :D
-
şu an için davul zurna gayet normalde sabahın 8'i için harbi yuh! rüyalarında görmüş olmalılar..
-
FireX bunu yazdı:
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------@firex
ben kayseride okurken 3 gün sürüryordu.
sen 11 saatle yırtarsan adak dagıt bence
Hacım anadoluda durumlar nasıl bilmiyorum. Bu kadar uzununu ilk sefer gördüm.
hoca anadoluda cuma başlar pazar biter ama a.q otellerde hiç bitmez beynimizi..... -
burda sabaha kadar uyuyamama sorunu yaşamamak için insanlar sabaha kadar tabanca, tüfek sıkmasınlar diye bazen Türk takımlarının kazanmaması için dua ediyorum.. Hayır o kadar mermiyi nerden buldunuz?? TSK'nın o kadar mermisi yoktur amk :D
-
Tamam herkezin hakkı düğün dernek işleri ama bi yandan hayır yapalm everelim gençleri derken komşulardan da küfür yemek hoş olmas tabi. bunun getirisinden çok götürüsüde önemli biras daha hassas olmask lasım benimde kafam günlerdir şişiyo davul sesinden gece beynim zonkluyo tmm evlensin eğlensin gençler diyozda herkez böyle düşünmeyebilir .. Fazla düğün komşu sövdürür :P