folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ne Görmemişler Var Şu Memlekette!

Ne Görmemişler Var Şu Memlekette!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu bir memleket sorunu haline gelmiş :)

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sabahın 8'in de zurna davul sesiyle ansızın uyandım. Baktım 500 metre ilerde bir tabur insan sabahın köründe düğüne gelmiş. Bütün gün burda kafam şişti. Saat şu an 19 ve hala çalmaya devam ediyorlar. Tam 11 saattir çalıyor. Ne kadar devam edecek bilmiyorum. Sanki sadrazamın oğlu evleniyor. Beledeyiye düğünlere yer mi ayarlamalı ne yapmalı bilmiyorum. Sabahın 8'inden akşamın bilmem kaçına kadar o müzikleri dinlemek zorunda değilim. İşin suyu çıktı.

ananızı sikm görgüsüz ayılar de sonra kaç :D  bu arada bu konuyu geyik center'da açsana la bakalım yorumlar nolcak :D

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

bizim mahallenin ameleleri ellerinde bi telefon sabahtan akşama kadar biyerden siren sesi bulmuşlar biri siren sesi açar biride don dale dinler akşama kadar öyle biyerdeyim kafayı yemek üzereyim :D

dale don daleee :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Öğlen film izliyorum, birini askere uğurluyorlar. wale wale bağırmalar kornalara abanmalar, tam da filmin en can alıcı noktası, bu amacsız gurultu yuzunden hicbirsey anlamadım, sigortalarım atmak üzereyken sustular, aradan 2dk gecmedi yeniden basladılar, yine hicbirsey duyamadım dogal olarak, sondaki konusmayı duymadıktan sonra filmi izlesen dahi hic bir zkim anlamayacagın abzürt filmlerden biriydi, yani ben 2 saat izledim ve son 2-3 dk lık bolumunu kacırdım ve bi zkim anlamadan film bitti. O an yasadıgım sinir krizini tarif edemem, cama cıkıp agzıma geleni soylesemde sinirimi yatıstıramadım, haydarı alıp indim aşşa dovup rahatlayayım diye adamlar siktirmiş gitmiş. Hayır kardeşim, asker uğurluyorsun anlıyorum da, hayatında geçmediğin bu sokaktan geçerek beni rahatsız etmenin mantığı nedir. burada ne akraban var ne bir bağın var. rastgele İstanbul sokaklardan gecip kornalara abanmanın bir mantıgı yok. Kendi oturdugun mahallede kutla askerliğini. Kutsal vazife emrin gelmiş, tabiki kutlayacaksın, ama şuursuzca olmayacak böyle çıldırtmayacaksın insanları.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    Yorumlardan gördüğüm kadarıyla bu bir memleket sorunu haline gelmiş :)
      Dostum Sen farkında olmadan  topplumsal bi yaraya  parmak bastın!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

asker ugurlayanların tek en büyük asker bizim asker şeklinde bagırmaları + davul zurna sesinden yegdir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    ya millet yapmayın allah aşkına sonuçta komuşunuz adam kırk yılda bir evleniyor sanki her gün düğün yapıyor... göz yumun gitsin. birde halay çekmek kıroluk değildir halay bizim öre ve adetlerimizde bulunan oyunlardan biridir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arkhe
    Arkhe's avatar
    Erkek

memleketteki görgüsüzler o kadar ki mezarlığa vefat eden insanı gömmeye giden vatandaşın önünde düğünlerde konvayların önündeki kameracılar gibi iki üç eleman

ayarlamışlar çekim yapıyolar mezarlığa vefat eden insanın getilişini defnetme işlemini  yani bu kadar abartmanın alemi ne! o videoyaya bakıp  düğünlerdeki gibi zevk

almak yerine burda neyi amaçlıyor bunu yapatıran insanlar onu hala çözemedim ama görgüzlük katsayısının kendini beğenmişliğin ne kadar haddini aştığını o gün

gördüm.Aklıma geldikçe sinir oluyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Bizim burdada öyle kanqa yaa harbi görgüsüzlük :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

dreammaker bunu yazdı:
    ya millet yapmayın allah aşkına sonuçta komuşunuz adam kırk yılda bir evleniyor sanki her gün düğün yapıyor... göz yumun gitsin. birde halay çekmek kıroluk değildir halay bizim öre ve adetlerimizde bulunan oyunlardan biridir...

sabahın saat 8 inden akşam saat 1 e kadar sen ne dediğinin farkındamısın :S etrafta hiçmi tanımadık yok onlarda hezeyan die boş vir komşum biz keyfimize bakalım çalll uleeen deyip davranıolarmı ? halay a bişi diyen yok saten o halk oyunu bence güzelde yani :) kültürel bir olay. 

Living Death
Toplam Hit: 7556 Toplam Mesaj: 44